Channelings

Als jij een krachtige schepper bent, welke realiteit creëer je dan? – Channeling 22-09-2022

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn verheugd weer met je te spreken. We begrijpen hoe sommigen van jullie zich van streek voelen door wat we jullie hebben verteld over chemtrails, en hoe jullie de schepper zijn van jullie realiteit.

Begin buiten de kaders te denken

In deze boodschap geven we je wat meer informatie over hoe jij de schepper bent van wat jij waarneemt als je ‘buitenwereld’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

denk buiten de kadersWe weten hoe moeilijk het voor je is om buiten de dingen te treden die je kent, om buiten de kaders te gaan denken, en we begrijpen dat je je niet op je gemak voelt als er dingen worden verteld waar je nog nooit over hebt nagedacht of die ingaan tegen alles wat je ooit is verteld of wat je ooit hebt gehoord.

Wij zijn hier om je te vertellen dat je meer bent dan je denkt, dat er meer is in het leven, in jouw leven, dan je ooit hebt geweten.

En we zijn hier om je te helpen wakker te worden, uit je hypnotische toestand die al sinds je geboorte is opgewekt.

Je hebt opties

Nu zijn sommigen van jullie al lang geleden wakker geworden. Zij zien de waarheid van wie jullie allemaal werkelijk zijn, maar de meesten van jullie zijn nog erg ‘in slaap’.

Allereerst: we veroordelen niemand van jullie, dat doen we nooit. En of je nu wel of niet ‘wakker’ bent, maakt niemand van jullie beter of meer waard dan degenen die nog ‘slapen’. Het zijn gewoon twee toestanden die verschillende resultaten opleveren, verschillende levenservaringen.

Ieder van jullie heeft zijn vrije wil, een vrije keuze, om zijn of haar leven te leiden zoals hij of zij dat wil, op welke manier dan ook.

We willen alleen bekendmaken dat je meer opties hebt dan je misschien beseft. Daarom zijn we hier om je daarover te vertellen, over de andere kant van de medaille, die je misschien nog niet ziet of gezien hebt.

Schepper van jouw wereld

wakker worden kan pijnlijk zijnDus, al die opwinding over chemtrails als reactie op ons vorige bericht, was te verwachten. Wakker worden is niet altijd gemakkelijk, laat staan pijnloos. Het doet pijn, en het is heel, heel ongemakkelijk voor mensen.

We willen dat je begrijpt dat wat je ervaart, allemaal je eigen creatie is. Jij bent de schepper van die buurman die je vertelt dat hij die sporen ziet, wat dan een bevestiging is vanuit je ‘buitenwereld’ dat je gelijk hebt.

Jij bent de schepper van je buitenwereld door de overtuigingen die je hebt. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen!

Jij bent Bewustzijn, puur Bewustzijn in fysieke vorm, en jij bent de schepper van alles wat je buiten je ziet. Dat is wat je doet, dat is je ware aard!

Dus, als je zegt “er zijn piloten geweest die bevestigen dat ze in vliegtuigen hebben gezeten die chemicaliën hebben gespoten”, dan ben jij de schepper van een realiteit waarin deze piloten bestaan en zij jouw geloof bevestigen.

Om het onomwonden te zeggen: er is geen daarbuiten! Alles is Source, alles wat je ziet is Source, alles komt uit dezelfde Bron, en die Bron is alleen maar Liefde, pure Liefde, goddelijke Liefde, en het is de scheppende kracht achter alles.

We begrijpen dat als dit idee nieuw voor je is, dat het heel moeilijk te bevatten is, en we hebben geduld met je. Misschien zie je het later in je leven, en sommigen van jullie zullen het nooit zien.

Jouw gedachten en emoties zijn de drijvende kracht

We blijven onze boodschap aan je herhalen, om je te helpen de ware aard te zien van wat en wie je werkelijk bent. Het is helemaal aan jou of je het wilt accepteren of niet.

Als je wilt dat je leven beter, bevredigender, voorspoediger, liefdevoller, harmonieuzer, gemakkelijker wordt en zonder de strijd, het streven, de negativiteit, de haat, de onvriendelijkheid en alles waar je zo tegen bent, dan is de enige manier om dat te bereiken je gedachten te veranderen, je houding te veranderen, je focus te veranderen, en alleen dan zul je je buitenwereld veranderen!

Jij bent de schepper van jouw wereldWe herhalen: jij bent de schepper van je buitenwereld, en de ware jij is het krachtveld van Bewustzijn dat wat je denkt en wat je voelt in realiteit omzet.

Dit is geen hocus pocus, of een zweverig verhaaltje, dit is de manier waarop jouw wereld werkt. En het is zelfs wetenschappelijk bewezen.

Uiteraard hoef je ons niet te geloven. Je bent een vrij, soeverein wezen, en je mag geloven en denken wat je wilt geloven en denken.

Het is alleen dat je je leven zo zwaar en moeilijk maakt, alleen al door de gedachten die je hebt. Wat zo onnodig is, want je leven zou veel harmonieuzer kunnen zijn als je de dingen die je dagelijks denkt zou veranderen!

Jij hebt de macht!

En dat is de onderliggende boodschap die we je willen meegeven. We willen dat je je bewust wordt van de macht die je hebt.

Door ‘anderen’, de ‘buitenwereld’, de schuld te geven van dingen die volgens jou ‘slecht’ zijn, geef je je macht weg.

Je gedraagt je als een slachtoffer van de omstandigheden, en wij zeggen je dat je nooit een slachtoffer bent.

Jij bent degene die achter het stuur van je leven zit! Jij mag kiezen waar je heen wilt, wat je wilt bereiken, wat je wilt ervaren! Het ligt allemaal in jouw macht.

Want je bent niet je menselijk lichaam, je bent niet je hersenen, je bent veel meer dan dat! Je bent een goddelijk, spiritueel wezen, een ware schepper, levend in een fysiek voertuig dat je menselijk lichaam is.

Dus, nogmaals, we houden zielsveel van je, en we geven je al deze boodschappen uit pure Liefde, want dat is wat Source is, en wij zijn Source, evenals jij.

Jij bent goddelijke LiefdeOok jij komt voort uit zuivere Liefde, dat is je aangeboren staat van zijn, je bent het alleen vergeten!

We kijken uit naar ons volgende gesprek met je, en we willen oprecht dat je goed kijkt naar de dingen die je denkt. Want je gedachten bepalen hoe je ‘buitenwereld’ eruitziet.

Je bent het waard om alles te hebben: liefde, voorspoed, overvloed, goede gezondheid, geluk en vrijheid. Dat wensen we je allemaal toe! Nu is de beslissing aan jou. Doe ermee wat je wilt.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en met het sturen van onze diepste liefde naar jou, zijn we voor nu compleet.

4.4 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Beter om maar niet meer te reageren op deze channelings. Waarschijnlijk goed bedoeld maar de uitleg hoe het allemaal werkt vind ik heel magertjes. Probeer eens iemand te channelen die het beter kan uitleggen hoe het werkt.

Maria
Maria
1 jaar geleden

Dag Ninefornews team, ik zou het uitleggen vanuit het beroemde ‘Slit-experiment’ waarbij bewezen werd dat de ‘observer – de waarnemer’ het gedrag van de bestudeerde lichtdeeltjes bepaalde vanuit zijn / haar verwachtingen hoe het zich zou gedragen, waarbij men nu weet; de waarnemer definieert vanuit zijn/ haar bewustzijn (dus ook vanuit zijn / haar kindwondes (wat haat – angst – stress – etc kan inhouden) de realiteit. Dus wij maken, definiëren de realiteit. In dat licht wordt wat de mensheid nu meemaakt bepaald door de massale onverwerkte wondes, trauma’s – patronen. Omdat we alles bekijken vanuit die wondes, maken we ook zo onze realiteit mee negatief. Ons bewustzijn haakt in op het Universele Veld ( dat Veld is wetenschappelijk bewezen) en dat veld MAAKT dan zo onze realiteit. Het is de rand van de nieuwe wereld die komt, namelijk de Quantum Fysica die grenst op het Spirituele veld. Je moet dit alles via wetenschappen uitleggen,(albeit nog steeds gecensureerd omdat de oude krachten nog zeer gewelddadig tegenvechten, want ze kennen deze wetenschappelijke stellingen en willen het van ons weghouden) anders gaat de boodschap wat verloren. Het ‘Slit-Experiment’ uit de jaren 1940 is hier de kern en het bewijs. Ook het CERN heeft het bestaan van het Universele Veld ‘The Unified Field’ bewezen. Groetjes.

Jessica
Jessica
1 jaar geleden

Maar dit bericht staat tussen al die berichten die we dus niet zouden moeten lezen.

Beetje tegenstrijdig…

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Het collectief triggert ons (mij) en roept tevens weerstand op.
Waarom? ik geloof echt dat alles source is en dat we door dwalingen onze oorsprong zijn vergeten maar ik snap niet dat er zoveel ellende, agressie, ziekte, misbruik, hebzucht enz. moet plaatsvinden.
Wie kan daar vrijwillig voor gekozen hebben? en als dat onbewustheid is, dan heeft de mens toch lang genoeg op aarde rondgesprongen om al eerder in te zien dat dit een doodlopende weg is.
Daarom lief collectief, geef eens een concreet antwoord waar we echt iets mee kunnen, hoe komen we weer bij onze onbegrensde vermogens, hoe kunnen we ziekten en gebreken herstellen en hoe kunnen we ons bewust worden van dat alles èèn en hetzelfde is?
Tot nu toe is het erg vaag!
De huidige wereld is in rep en roer, overal geweld, hebzucht, machtsmisbruik enz.
Wat voegt dat toe als het om bewustzijn gaat?
Wanneer komt er daadwerkelijke hulp uit de geestelijke wereld?
Of moeten we in eeuwigheid blijven ronddolen in geboorte en dood?
Ben benieuwd.

Back to top button