Channelings

Jij creëert jouw wereld, jij bent de verandering die je zoekt – Channeling 14-12-2021

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige, nieuwe dag. We zijn blij je hier weer te treffen en we kunnen haast niet wachten om weer met je te delen hoe de situatie in de wereld zich aan het ontwikkelen is.

Wachten op ‘redding’?

reddingWe weten dat je wacht op berichten in het nieuws over arrestaties, dat de ‘verantwoordelijken’ worden opgepakt, en dat er gerechtigheid zal komen voor het leed dat jou en je medemensen is aangedaan de afgelopen twee jaar. We begrijpen dat, en vanuit jouw menselijk oogpunt is dat logisch dat je zo denkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De wereld zit alleen zo anders in elkaar dan jij kunt zien of zelfs maar kunt bedenken. We hebben het al vaker gezegd, dat jouw wereld een illusie is. Dat alles energie is en bestaat uit energiegolven. En de energie op aarde is aan het veranderen. Er worden meer mensen wakker voor de werkelijkheid van jullie realiteit.

Meer mensen beseffen dat zij zelf in de hand hebben wat er in de wereld gebeurt. Op onze vorige boodschap werd gereageerd dat we zouden aansturen op ‘niets doen’, alsof we je zeggen maar passief te blijven zitten wachten totdat je ‘gered’ wordt. Maar zo is het beslist niet!

Wees bewust van wát jij creëert

Wat wij zeggen is dat je niet moet vechten tegen dat wat je niet wilt. Omdat je daarmee juist bevestigt en bestendigt wat je niet wilt. Je maakt het sterker, je geeft er je kracht aan weg, je creëert er méér van.

De juiste actie die jij zou moeten ondernemen, is je focus verleggen naar wat je wél wilt. Je focussen op de dingen die je mooi vindt, waar je van geniet, en zorgen dat je vibratie hoog is.

Maar om hier meer duidelijkheid in te geven, zullen we je uitleggen wat dat precies betekent als je je ‘vibratie hoog’ houdt.

Wat is jouw frequentie?

Je kunt dit meten, hoe het met jouw vibratie, of energetische frequentieafstelling, is gesteld. Door te voelen hoe je je voelt. Dat klinkt simpel, en dat is het ook. Hoe voel je je nu? Luister eens goed naar wat voor gedachten je hebt, waar ben je in je gedachten mee bezig? En hoe voelt dat in je lijf?

Als je dit niet zo kunt, bedenk dan eens iets waar je bang voor bent, of waar je je boos over maakt… Denk aan iets dat je als onrecht ziet. Hoe voelt dat? Voel je je maag samentrekken, voel je je gedachten steeds bozer worden, krijg je een verbeten trek om je mond? Dat gaat allemaal automatisch. Dát is waardoor je in een lage vibratie komt te zitten.

kittenDoe nu het tegenovergestelde eens: denk aan een dier, bijvoorbeeld een kitten of een puppy, en zie voor je hoe het gekke capriolen uithaalt, in zijn ontdekkingstocht van hoe zijn wereldje in elkaar zit. Een kitten kan spelen met een bolletje wol, of een balletje, of achter een laserpenlichtje aanhollen. Zie je het voor je?

Er zijn legio video’s op internet waar je dit soort grappige beelden kunt bekijken. Je mond krult ervan omhoog, je gaat ervan glimlachen, en op een gegeven moment schater je het misschien uit. Je gedachten zijn bezig met iets leuks, je ziet in gedachten misschien je eigen huisdier weer voor je toen ‘ie klein was.

Of je denkt aan hoe je kinderen hebt zien spelen, wanneer dan ook. Je gedachten focussen zich op dingen die je leuk of grappig vindt, of die je op een andere manier als positief ervaart.

Jij creëert met je energie, met je vibratie

jij creëert jouw wereldZie je dat er op die momenten helemaal geen ruimte is voor negatieve gedachten? Dát is de energie waarmee je werelden verandert! Door te focussen op dat waar je vibratie van stijgt.

En als je in díe vibratie gaat denken aan dingen die je wilt: een mooiere wereld, je familie die in harmonie samenkomt, je kinderen die je blij maken als je ze ziet, politiek waar mensen zitten die wél het beste met je voor hebben, energiebronnen die eerlijk verdeeld worden over de wereldbevolking, voldoende voedsel voor iedereen… als je op zulke dingen focust en daar vanuit de hogere vibratie aan denkt, dát creëer je.

En daarvoor hoef je niet passief te blijven, je kunt zelf het begin van deze veranderingen zijn. Door dat wat jij wenst al zélf te leven, zelf uit te voeren. Wil je meer harmonie met andere mensen? Begin dan met harmonie uit te stralen, stop met mensen bekritiseren, zelfs al is het alleen maar in je gedachten, en ga het mooie zien in de mensen om je heen en de mensen die je tegenkomt.

Samen sta je sterk, bundel energie en vibratie

mensenmassaVerbind je met andere mensen, hoe meer mensen er samen zijn, bij elkaar komen, hoe hoger je de vibratie kunt laten stijgen. Gebundelde energie is zó krachtig! Je ziet dat ook bij demonstraties die vreedzaam gehouden worden. Mensen worden er blij van, voelen zich met elkaar verbonden.

En al hebben demonstraties weinig effect op politieke leiders, ze maken wel dat je vibratie stijgt. Mits je daarbij focust op dat wat je wilt, en niet op dat wat je niet wilt.

We hopen je hiermee wat praktische handvaten gegeven te hebben, zodat je beter begrijpt wat we bedoelen wanneer we zeggen dat je niet moet vechten, dat je uit die weerstand moet komen. Jij creëert de wereld waar je in leeft.

Zonder verwijt of oordeel, willen we jou aansporen om je meer verantwoordelijk te voelen voor dat wat er in jouw wereld gebeurt. Want jij hebt de sleutel in handen om te zorgen dat het anders wordt. En dat doe je niet alleen, wees gerust. Je doet dat samen met de miljoenen anderen wereldwijd, die samen met jou co-creëren.

Samen zijn jullie één, zoals ook wij één zijn met jullie. Wij zijn jij, jij bent ons, ALLES is één.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor nu compleet.

4.6 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Puur natuur
Puur natuur
2 jaren geleden

Hartelijk dank.

Ivo
Ivo
2 jaren geleden

Dank voor deze mooie tips

Planeet Aarde
Planeet Aarde
2 jaren geleden

Ik voel ook de kracht toenemen in mezelf,door de hoge trillingen, das zo’n fijn gevoel,je kan gewoon de wereld aan op deze manier,ik hoop dat vele mensen die kracht vinden,door middel van wat er op deze site staat….Het werkt ECHT !! Ook is er een ontzettend goeie tip van een Hypnotiseur Edwin Selij,de Hypnosekoning, je kan hem overal vinden op YouTube, Tiktok,Instagram enz……Deze speciale man geeft op een humoristische manier,véél LICHT en LIEFDE, echt een aanrader !! Iedereen wordt er blij van !! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?

Gwendolyn
Gwendolyn
2 jaren geleden

Inderdaad op de mars in Brussel dat gevoel van saamhorigheid en pure liefde ????

Back to top button