Channelings

Jouw kracht, geef je het weg? – Channeling 26-04-2022

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn zo blij dat we weer met je kunnen praten. We willen dat je je hoofd helder houdt, blijf weg van de gedachten die je zorgen baren, gedachten die je een naar gevoel geven. Jij bent de kracht, jij hebt de macht, jij hebt de touwtjes in handen.

Geef je kracht nooit weg aan dingen die buiten je lijken te staan.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

We weten hoe gemakkelijk je wordt afgeleid, getriggerd, en overhaaste conclusies trekt over alles wat je ziet, hoort of ervaart. Feit is, dat je geen idee hebt wat er precies aan de hand is.

Wie heeft ongelijk en wie heeft gelijk?

Zie je een oorlog gebeuren? Je geeft een regering aan één kant de schuld. In jouw gedachten moet één van beiden schuld hebben. Dus geef je de ene partij in die oorlog de schuld en je denkt, of je bent er zelfs diep van overtuigd, dat de andere partij de agressor is.

Nee, lief mens, je hebt geen idee! Neem de oorlog in Oekraïne…

Laten we beginnen te zeggen , zoals we al vaak gezegd hebben, dat wij nooit een oordeel hebben. Over wat dan ook. Dus ook over Oekraïne hebben we geen oordeel. Maar jij wel! Laten we dit dus als voorbeeld nemen.

Amerika versus RuslandJij denkt dat óf Amerika óf Rusland degene is die agressief is, de wereld probeert te overheersen, de baas probeert te zijn, probeert te doen wat het ook is dat jij denkt dat ze aan het doen zijn. Of je geeft wat je ‘de elite’ noemt de schuld.

Je hebt het mis. Hoe dan ook. Of je nu partij kiest voor Rusland of Amerika, of je verzet tegen de ‘elite’, je hebt het hoe dan ook mis! Want je wéét het niet.

Je denkt het alleen te weten door wat je ziet, hoort of leest in het nieuws of op websites. En ja, misschien heb je in Oekraïne gewoond, misschien heb je vreselijke dingen gezien, misschien heb je geweld meegemaakt door Rusland, of Oekraïense soldaten, of Amerikanen.

Geef je kracht niet aan oorlog

De kern van de zaak is, dat alles vóór jou gebeurt, wat het ook is of geweest is. En in oordeel zijn, getriggerd worden, is de snelste manier om in de dichtste van de dichtste gevoelens te springen, wat betekent dat je in de laagste vibratie bent waar je jezelf in kunt brengen.

Wij zeggen: stop! Haal jezelf uit die vibratie, want je hoeft daar niet te zijn. Het is je eigen keuze! Dus je kunt voor een betere, hogere trilling kiezen. Jij hebt de leiding!

Maakt het voor jouw leven echt uit wie er ongelijk of gelijk heeft? Als je schepper bent binnen je eigen schepping, ben jij degene die beslist waar je kracht naartoe gaat.

Blijf je in je kracht, of geef je die weg aan oorlog, aan situaties en andere mensen door hen te laten dicteren hoe je je voelt, door je te laten triggeren in gevoelens die je trilling verlagen?

Je kracht weggeven helpt niemand. Niemand kan iets met jouw kracht doen. Je kunt het dan net zo goed voor jezelf houden! Want met jouw kracht kun je werelden veranderen.

Verander je gedachten

Stap in je hart, voel hoe krachtig je bent door aan iets beters te denken dan oorlog, geweld en andere angst opwekkende dingen of situaties.

Je denkt aan armoede, honger, of je hebt angst voor armoede of honger, en focust je daarop, bang dat die dingen in jouw leven zullen komen. Maar ze zullen in je leven komen als je je erop blijft focussen! Focus je op overvloed, focus je op het hebben van een overvloed aan alles, ook aan voedsel!

dakloosWe horen je zeggen ‘dat kunnen jullie wel zeggen, maar mijn familie, buurman, of ikzelf, zijn door de crises in de wereld hun huis, hun broodwinning kwijtgeraakt’. We blijven zeggen: deze dingen gebeuren ook voor jou. Als iemand zijn huis of zijn broodwinning verliest, begrijpen we dat het op dat moment vreselijk voelt, maar wees ervan verzekerd dat alles met een reden gebeurt.

Je bent in staat te kiezen, dus kies verstandig

Mensen overstijgen hun limieten en beperkingen in deze periode in de tijd. Iedereen kan zijn eigen werkelijkheid kiezen, door waar je je op richt. Aan onze kant echter moedigen de engelen en gidsen, je Hoger Zelf, Source, je allemaal aan en werken eraan dat je op de plaats komt die in jouw hoogste goed is, de plaats waarvan je Ziel weet dat je er overvloed zult ervaren.

En ja, soms moeten mensen daarvoor eerst de bodem raken voordat ze gaan beseffen wat ze aan het doen zijn. Om hun manieren te veranderen, om ze daar te krijgen waar ze veel gelukkiger zullen zijn. Zelfs als dat betekent dat je een tijdje ongelukkig moet zijn.

Niet dat we willen dat je ongelukkig bent, integendeel, maar jij bent degene die de baas is over jouw gedachten, je gevoelens, jij hebt die kracht en macht.

Jouw kracht ligt in je hart

Dus, als er iets gebeurt, wat het ook is, ben jij in staat te kiezen hoe je het bekijkt. Blijf neutraal, blijf weg uit oordeel, blijf weg uit angst, en richt je op gevoelens van blijdschap, creëer gevoelens van vreugde door de gedachten die je denkt.

hart krachtJe kracht zit in je hart, jouw kracht is liefde, en met die kracht kun je alles veranderen! Zo krachtig ben jij!

We hopen dat we je weer iets gegeven hebben om over na te denken. We houden zo veel van je, en we willen niets anders dan dat je gelukkig bent en voorspoed geniet, wat je geboorterecht is.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.9 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gientje
Gientje
1 jaar geleden

Dank je wel. Had ik even nodig

Robert
Robert
1 jaar geleden

Dit is zooo waar! En precies waar ik mee bezig ben, dank je wel!

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Dit kon ik wel ff gebruiken. Soms wordt alle ellende (hebzucht, leugens, NWO, NAVO, Sigrid Kaag c.s.)me even teveel.
Goed om weer tot het besef te komen, dat je je eigen frequency kiest.

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Game over. The only thing is love.

Back to top button