Homepagina » Gezondheid » Kankerpatiënt geneest na hoge dosering vitaminen, kurkuma
Kankerpatiënt geneest na hoge dosering vitaminen, kurkuma

Kankerpatiënt geneest na hoge dosering vitaminen, kurkuma

Bij Martin Lanting uit Roden was slokdarmkanker vastgesteld in een zodanig stadium dat de oncoloog niets meer voor hem zei te kunnen betekenen. In plaats van zijn dood af te wachten, liet Lanting zich in de Duitse Helioskliniek in Hüls behandelen. Hij kreeg daar behalve chemo hoge doseringen vitaminen, kurkuma, selenium en hyperthermie. Lanting genas en maakt het tot de dag van vandaag prima.

Ds. Tiemen Meijer uit Werkendam kreeg in 2013 dezelfde boodschap als Lanting. Een inwoner van zijn dorp stopte bij hem de publicaties over Martin Lanting in de brievenbus. De predikant reisde af naar Hüls en ook hij genas.

In Hüls werken de artsen met supplementen zoals injecties met vitaminen, kurkumapreparaten, selenium en enzymen. “Wetenschappelijk is bewezen dat ze de weerstand verhogen,” lichtte de chef-arts toe. Ze vindt het vreemd dat deze middelen niet op grote schaal worden toegepast.

Op zijn website stelt het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF): “Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het risico op kanker met een derde verminderd kan worden door gezonde voeding en leefstijl.” Het WKOF is een vijfjarige samenwerking aangegaan met de universiteit van Wageningen en werkt nauw samen met professor Ellen Kampman.

Patiënten doorstaan de vaak loodzware behandelingen beter als hun immuunsysteem optimaal functioneert, aldus freelancejournalist Jan van Klinken. Vitaminen en gezonde voeding zijn goed voor ons afweersysteem. De Tilburgse oncoloog Dorry Boll deed onderzoek naar 30.000 vrouwen met baarmoederkanker. Ze concludeerde dat je de overleving gunstig kunt beïnvloeden door je voeding en leefstijl aan te passen.

Van Klinken heeft veel bewondering voor de ziekenhuisgeneeskunde en de mensen die in deze sector met grote toewijding bezig zijn. Hij vindt het alleen jammer dat er lang niet altijd oog is voor de eigen beperkingen en voor de inzichten buiten eigen muren.

[Reformatorisch Dagblad]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Op de reguliere medische wetenschap kan je vaak niet rekenen dat ze je genezen.

densie
densie
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

je kunt in wezen alleen jezelf genezen…er is een zelfgenezend vermogen, mits het imuunsysteem een handje geholpen wordt en niet geruïneerd
namasté

don
don
Reactie op  densie
6 jaren geleden

@denise: hoe verklaar je dan dat mensen baat hebben bij chemo?

kengau
kengau
Reactie op  don
6 jaren geleden

Hoe kom je er bij dat mensen baat hebben bij chemo.
Sommige mensen hebben een zo groot zelfgenezend vermogen dat ze zelfs een chemo kunen weerstaan.
Chemokuur is zeer kankerverwekkend en zeer schadelijk, dus hoezo genezen door chemo.
Chemo en bestraling is de grootste volksverlakkerij, maar wens je veel succes.

Enkidoe
Enkidoe
6 jaren geleden

We weten allemaal dat , wil je gezond blijven, je gezond moet leven. Probleem alleen is dat er zoveel rommel in onze lucht zit, in ons eten en ons drinkwater, dat dit gewoon onmogelijk is.
Het is geen kwestie van of, maar eerder van wanneer je lichaam het begeeften het gevecht verliest.

Solar
Solar
6 jaren geleden

In het artikel staat letterlijk:

“Hij kreeg daar behalve chemo hoge doseringen vitaminen, kurkuma, selenium en hyperthermie. Lanting genas en maakt het tot de dag van vandaag prima.”

Hij kreeg dus chemo en Hyperthermie, dat zijn reguliere behandelmethoden voor de bestrijding van kanker, wat dit bericht dus eigenlijk zegt is dat ze in de “gewone” ziekenhuizen dus gewoon goed bezig zijn…

Sunshine
Sunshine
6 jaren geleden

Goed… wat ik niet snap aan deze gang van zaken is dat ze chemo kregen (=complete afbraak van het immuunsysteem) en daarnaast allemaal goede dingen (= opbouw van het immuunsysteem).

Te weten dat kanker zich alleen kan ontwikkelen als het immuunsysteem al compleet op z’n gat ligt is het gebruik van chemo mij een compleet raadsel. Gebruiken ze dat om Big Pharma van hun nek te houden of omdat ze geloven dat chemo’s echt goed werk doen?

Ik zou graag willen weten hoeveel mensen die deze behandeling (hebben) ondergaan 5 – 10 jaar nadien nog steeds in goede gezondheid zijn. Het is bekend dat chemo dermate vernietigend is dat het lichaam zich na die tijd niet meer kan herstellen en de meeste mensen overlijden aan de gevolgen van juist die chemobehandelingen.

Het is mij zowiewo volstrekt onduidelijk waarom je een lichaam wat in grote nood zit aanvalt met chemo’s in plaats het te helpen met juist het immuunsysteem te versterken.

Waarom niet de chemo’s daarom helemaal achterwege laten.

J.Kok
J.Kok
6 jaren geleden

Het riekt naar een advertorial voor de Heliosklinieken…ze hebben namelijk op 1 juni j.l. een overeenkomst getekend met een groot deel van de Nederlandse zorgverzekeraars zodat de Nederlandse patiënten nu zonder problemen bij de Heliosklinieken terecht kunnen.Het artikel is in januari geplaatst bij het reformatorisch dagblad en naar aanleiding van dit artikel liep het storm bij de Helioskliniek.Dit is dus een mediacampagne want het staat ook op nujij.nl.Waar ik veel meer benieuwd naar ben is hoe is het nu met Martin Lanting,ds Tiemen Meijer of Cor Kroes of een artikel over mensen die al langer dan 5 jaar geleden in de Helioskliniek zijn behandeld; want dat is belangrijke informatie en geeft veel beter weer of de behandeling in Helios meer waarde heeft in de zin van langere overlevingstijd.

Anna
Anna
6 jaren geleden

“De Tilburgse oncoloog Dorry Boll deed onderzoek naar 30.000 vrouwen met baarmoederkanker. Ze concludeerde dat je de overleving gunstig kunt beïnvloeden door je voeding en leefstijl aan te passen”

Was daar echt een onderzoek voor nodig?? Daar hoef je toch niet voor gestudeerd te hebben?

x

Check Also

huisarts

Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Al die mensen die niet op hun ...

vaccin

Niet voor zwakke magen: coronavaccin verandert benen van vrouw (34) in ‘gigantische blaren’

Een Schotse vrouw kreeg na de AstraZeneca-vaccinatie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x