Gezondheid

Kankerpatiënt geneest na hoge dosering vitaminen, kurkuma

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij Martin Lanting uit Roden was slokdarmkanker vastgesteld in een zodanig stadium dat de oncoloog niets meer voor hem zei te kunnen betekenen. In plaats van zijn dood af te wachten, liet Lanting zich in de Duitse Helioskliniek in Hüls behandelen. Hij kreeg daar behalve chemo hoge doseringen vitaminen, kurkuma, selenium en hyperthermie. Lanting genas en maakt het tot de dag van vandaag prima.

Ds. Tiemen Meijer uit Werkendam kreeg in 2013 dezelfde boodschap als Lanting. Een inwoner van zijn dorp stopte bij hem de publicaties over Martin Lanting in de brievenbus. De predikant reisde af naar Hüls en ook hij genas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In Hüls werken de artsen met supplementen zoals injecties met vitaminen, kurkumapreparaten, selenium en enzymen. “Wetenschappelijk is bewezen dat ze de weerstand verhogen,” lichtte de chef-arts toe. Ze vindt het vreemd dat deze middelen niet op grote schaal worden toegepast.

Op zijn website stelt het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF): “Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het risico op kanker met een derde verminderd kan worden door gezonde voeding en leefstijl.” Het WKOF is een vijfjarige samenwerking aangegaan met de universiteit van Wageningen en werkt nauw samen met professor Ellen Kampman.

Patiënten doorstaan de vaak loodzware behandelingen beter als hun immuunsysteem optimaal functioneert, aldus freelancejournalist Jan van Klinken. Vitaminen en gezonde voeding zijn goed voor ons afweersysteem. De Tilburgse oncoloog Dorry Boll deed onderzoek naar 30.000 vrouwen met baarmoederkanker. Ze concludeerde dat je de overleving gunstig kunt beïnvloeden door je voeding en leefstijl aan te passen.

Van Klinken heeft veel bewondering voor de ziekenhuisgeneeskunde en de mensen die in deze sector met grote toewijding bezig zijn. Hij vindt het alleen jammer dat er lang niet altijd oog is voor de eigen beperkingen en voor de inzichten buiten eigen muren.

[Reformatorisch Dagblad]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Op de reguliere medische wetenschap kan je vaak niet rekenen dat ze je genezen.

Enkidoe
Enkidoe
9 jaren geleden

We weten allemaal dat , wil je gezond blijven, je gezond moet leven. Probleem alleen is dat er zoveel rommel in onze lucht zit, in ons eten en ons drinkwater, dat dit gewoon onmogelijk is.
Het is geen kwestie van of, maar eerder van wanneer je lichaam het begeeften het gevecht verliest.

Solar
Solar
9 jaren geleden

In het artikel staat letterlijk:

“Hij kreeg daar behalve chemo hoge doseringen vitaminen, kurkuma, selenium en hyperthermie. Lanting genas en maakt het tot de dag van vandaag prima.”

Hij kreeg dus chemo en Hyperthermie, dat zijn reguliere behandelmethoden voor de bestrijding van kanker, wat dit bericht dus eigenlijk zegt is dat ze in de “gewone” ziekenhuizen dus gewoon goed bezig zijn…

Sunshine
Sunshine
9 jaren geleden

Goed… wat ik niet snap aan deze gang van zaken is dat ze chemo kregen (=complete afbraak van het immuunsysteem) en daarnaast allemaal goede dingen (= opbouw van het immuunsysteem).

Te weten dat kanker zich alleen kan ontwikkelen als het immuunsysteem al compleet op z’n gat ligt is het gebruik van chemo mij een compleet raadsel. Gebruiken ze dat om Big Pharma van hun nek te houden of omdat ze geloven dat chemo’s echt goed werk doen?

Ik zou graag willen weten hoeveel mensen die deze behandeling (hebben) ondergaan 5 – 10 jaar nadien nog steeds in goede gezondheid zijn. Het is bekend dat chemo dermate vernietigend is dat het lichaam zich na die tijd niet meer kan herstellen en de meeste mensen overlijden aan de gevolgen van juist die chemobehandelingen.

Het is mij zowiewo volstrekt onduidelijk waarom je een lichaam wat in grote nood zit aanvalt met chemo’s in plaats het te helpen met juist het immuunsysteem te versterken.

Waarom niet de chemo’s daarom helemaal achterwege laten.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x