Channelings

Karma, wat is het en hoe werkt het? – Channeling 17-03-2022

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. Er is ons gevraagd om wat meer te vertellen over karma. Er wordt regelmatig gezegd door mensen ‘karma trekt het wel recht’, of ‘karma zal ze uiteindelijk inhalen en ze hun verdiende loon geven’.

Gerechtigheid?

Wij willen je graag laten weten hoe karma in werkelijkheid werkt. Het is niet zoals de meesten van jullie denken, dat je ‘gestraft’ wordt voor de dingen die je ‘verkeerd’ doet. Zoals je al vaker van ons hebt gehoord, is er aan onze kant van de sluier geen oordeel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ook Source, of God zoals velen van jullie het noemen, heeft geen oordeel zoals jullie dat vanuit jullie menselijke denkwijze zien.

gerechtigheidWanneer jij als mens met woorden als ‘oordeel’, ‘gerechtigheid’, of ‘karma’ zwaait, bedoel je meestal dat je vergelding wilt, vanuit jóuw positie bezien.

Je wilt dat degenen die dat doen wat in jouw ogen slecht of verkeerd is, hun straf zullen krijgen. Dat ze zullen boeten voor hetgeen ze doen of hebben gedaan.

Wanneer je hier dieper naar kijkt, zie je dat dit soort gevoelens binnenin jou ontspruiten uit een gevoel van ‘wraak’ willen. Je wilt dat er vergelding komt, genoegdoening, of zoals je het liever noemt’gerechtigheid’.

Visie vanuit een hoger bewustzijn

Dit is echter geen gerechtigheid als het universum zo zou werken. Dan zou er vanuit willekeur, gebaseerd op emoties, straf uitgedeeld moeten worden.

Wij bezien zulke dingen totaal anders dan jullie mensen. Jij kunt het grote geheel niet overzien vanuit jouw menselijke positie, met de beperkingen van jouw fysieke zintuigen.

Wanneer je ernaar kijkt vanuit een hoger bewustzijn, een hogere vibratie, vanuit een positie waar geen afgescheidenheid heerst, dan zou je kunnen zien dat er een veel groter plaatje is, dat je hetgeen je ziet als mens in 99,9% van de gevallen verkeerd interpreteert.

Een andere kijk op oorlog

We willen daarmee niet zeggen dat een oorlog zoals die momenteel gaande is niet plaatsvindt in jouw fysieke realiteit, we willen echter wel zeggen dat wanneer je ernaar zou kijken vanuit een hoger perspectief, dat je zou zien dat alles een doel heeft. Dat niets zomaar gebeurt, en dat ook een oorlog heel veel positieve gevolgen heeft.

oorlogMaar doordat jij kijkt vanuit de dichtheid van de derde dimensie, waar je je mentaal meestal in bevindt, zie je slechts de ellende, het leed, het lijden en de verwoestingen. Dat is echter maar één aspect, er is veel meer gaande dan dat.

En de positieve gevolgen, zowel in jullie fysieke realiteit als energetisch, zijn vele malen groter en breder dan jij kunt overzien. Alleen wanneer je je begeeft in de hogere frequenties, in de dimensie van Licht en Liefde, kun je een idee krijgen van de échte werkelijkheid.

Wat is karma?

Wanneer je het hebt over karma, dan heb je het over iets dat instant is. Karma is niet iets wat zich uitspreidt over meerdere levens, zoals velen van jullie denken. We zien dat veel mensen aan karma denken in de zin van ‘hij heeft in dit leven de boel verknoeit, daar moet hij in een volgend leven de vruchten van dragen om dat weer recht te trekken’.

Zo werkt het niet. Karma is geen vergeldingsmechanisme. Met karma wordt bedoeld dat je zaait wat je oogst. En dat kan vrij direct zijn. Wanneer je iets doet wat negatieve gevolgen voor een ander heeft, heeft dat ook direct gevolgen voor jou.

karma, oorzaak-gevolgDoe jij iets om een ander te benadelen, op welke manier dan ook, dan moet de negatieve energie die je creëert eerst door jou heen, door jouw fysieke gestel, via je gedachten en je emoties. Dát is karma, want jouw lichaam en psyche reageren hier op!

En we weten dat je dan denkt ‘ja, maar die en die doen slechte dingen, en die merken er niets van’. Dat kun je niet beoordelen, je kunt niet in iemands gemoed kijken, je kunt niet zien hoe dingen zich ontvouwen in het leven van een ander. Je ziet wederom slechts een fractie van wat er gaande is.

Neem van ons aan, dat eenieder die dingen doet die een ander schaden, daar de directe gevolgen van plukt. En dat kan zijn in de vorm van psychische of fysieke belasting, zoals mentale of lichamelijke ziekte, of in financiële gevolgen, relationele gevolgen… er zijn vele manieren waarop dit zich kan manifesteren. Maar karma is in die zin altijd direct!

Oordeel niet

Besef echter goed, dat wat jij als ‘slecht’ betiteld, niet per definitie slecht hoeft te zijn! Ook daarvoor geldt, jij ziet slechts een fractie van het geheel. Daarom zeggen we zo vaak dat je beter niet kunt oordelen, omdat je oordeelt over dingen waar je niet genoeg van weet, zelfs niet kúnt weten.

We hopen dat je dit begrijpt en dat dit ook een les voor je is om op te letten dat je ten eerste niet oordeelt over anderen of situaties, maar ook dat je je meer bewust wordt van de gevolgen van je eigen daden. Want karma werkt niet alleen voor een ander, het werkt ook voor jou!

En met deze boodschap sluiten we voor vandaag af.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

4.6 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Zet mensen die in jou ogen kwaad doen in het licht. Je kan niet weten met wat voor een opdracht mensen op aarde zijn. Helaas begrijpen maar weinig mensen dit. Liefde voor ieder mens!

Wilma Verzijlbergen
Wilma Verzijlbergen
2 jaren geleden

Wat mooi uitgelegd en ánders is het niet!
Oordelen en vergeven zijn thema’s waarvan het zo belangrijk is dat je het goed doorhebt.
Leef oordeelvrij (wat mij heus niet lukt, maar sinds een beetje) en je bent gelukkig, vergeef en je bent vrij.
Liefs🥰

Jonas
Jonas
2 jaren geleden

Beste ANONIEME channeler die zich graag verbergt achter de naam Universal Wisdom.
Alhoewel een deel van je informatie inderdaad correct is, is jouw (je “zogenaamde” ge-channelde) visie op karma volledig mis.
Mag ik je aanraden Many Mansions (Edgar Cayce) te lezen om een beter idee van karma te verkrijgen. Da’s maar een van de vele voorbeelden. Zelfs in de bijbel wordt naar karma verwezen.
Het is inderdaad geen straf, maar een zegen, een gift van God zodat mensen kunnen ervaren wat ze anderen aandoen of uitzenden. En dat kan onmiddelijk zijn maar het kan ook vele levens duren vooraleer dat karma terugkomt zodat je ziel die ervaring kan opdoen. “Wat je een ander aandoet, doe je Mij aan” is het karmisch principe dat we allemaal “een” zijn.
Ik ben ervan overtuigd dat jouw channeling geen channeling is, maar een persoonlijke interpretatie van dit concept. Daar is op zich niets fout mee, maar heb dan het lef om je naam daaronder te zetten!

Rose
Rose
2 jaren geleden

Uit oorlogen is nog nooit iets positief voortgebracht , alleen maar sinds geld gedrukt wordt op onze planeet ter verrijking van slechts de elite en de bevolkingen met schulden, schulden en schulden daardoor moeten blijven. Ooit ontstond er 1 bank om geld te drukken, werd aangegeven aan alle gouvernementen,met nog vele banken, bvb 100 $ lening daar moest 10 $ intrest op betaald worden, maar die intrest moest niet aangegeven worden , want dat geld was niet gedrukt…..dus out of the air werden interesten zomaar bijgedrukt voor de verrijking van de zionbanken , Rothschild, rockeffellers, enz…..de Wallstreet banken en de City of London …..tot op de dag van vandaag, tijd voor gerechtigheid en karma

Back to top button