UFO Database Archief

Kerkrade 26/28 december – Fel oranje objecten

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

19.30 uur. Ik zie ze bijna iedere dag. Deze keer belde ik mijn vriendin en zei: "kijk eens naar de lucht" en ze zag wat ik ook zag. We hebben samen gekeken en er waren op dat moment 2 in de lucht. Die bij haar was zo laag en stond stil. Ze wilde een foto nemen maar omdat hij zo laag stond kon ze geen foto nemen. Het hing net boven een lantaarnpaal. Het bewoog zich weer en ze was bang dat het ging landen. In die tussentijd bleef ik die ene ufo in de gaten houden stond ook even stil en vloog weer langzaam achteruit. Dit alles heeft ongeveer 20 minuten geduurd ik ben vergeten te vermelden dat dit de 26-12-2009 was toen we ze zagen.

Groetjes,
T. en G.

Aanvullend:

28-12-2009 – Ik wil toch even vermelden hoe het komt dat ik ze bijna iedere avond zie. Ik zit dan tv te kijken en ernaast heb ik een groot raam. De lichten van deze ufo zijn zo fel dat mijn oog er gelijk op valt en ook omdat ze heel erg laag zweven. Het is nooit op dezelfde tijd dat ik ze zie. De lampen zijn altijd hetzelfde, hele grote rode lampen die dan opvallen.

Groetjes,
T.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x