Homepagina » UFO Database Archief » Kessel-Lo (B) 2010 – Grote schotel met gekleurde verlichting

Kessel-Lo (B) 2010 – Grote schotel met gekleurde verlichting

Beste Niburu,

Hieronder volgt mijn eigen verhaal met mijn direkte contact met de Galactische Federatie UFO schepen. Ik wilde dit verhaal al een hele tijd aan jullie bekend maken, maar heb de laatste tijd het gevoel dat meer mensen er klaar voor zijn.

Mijn eerste First Contact

Beste Niburu en bezoekers van de site van Niburu,

Vorige zomer in augustus 2009 heb ik een ervaring met mijn eigen oproep aan de Galactische Federatie tot contact. Sta mij toe mijn verhaal helemaal te vertellen. Vorig jaar en een hele tijd daarvoor eigenlijk al ging ik steeds met veel interesse kijken op jullie site van Niburu.nl naar de regelmatige gechannelde berichten van (First)Contact die afkomstig zijn van de Galaktische Federatie. Van in het begin toen ik deze teksten ontdekte gaven deze mij een gevoel van herkenning en waarheid dat de beloofde komst en eerste contact door vriendelijke buitenaardsen staat te gebeuren in de nabije toekomst. De teksten vervulden mij steeds met een warm gevoel van vertrouwen waardoor ik iets had om in mijn dagdagelijkse aan vast te houden. Want toegegeven al die berichten over doofpotaffaires van geheime regeringen zijn inderdaad zeer goed te onderzoeken naar waarheid zoals je bvb bekende journalisten zoals David Icke ziet spreken op you tube filmpjes maar dat gevoel van vrede naar een betere tijd krijg je daardoor niet meteen te pakken. Daar komt nog bij dat je steeds in het negatieve moet duiken en moet vaststellen dat er inderdaad complotten bestaan die de wereld zeer negatief beinvloeden.

Maar om terug te komen wat ikzelf heb ervaren.
Ik zat eens weer zo voor mijn computer die teksten van Contact te lezen, toen ik in mezelf een emotie en opwelling voelde opkomen zo van: “mijn god, als jullie nu eens echt bestaan, de Galaktische Federatie, en het is waar wat deze teksten allemaal brengen, ..tjonge wat zou ik jullie graag eens door de lucht zien zweven. Laat jullie toch eens zien aan mij aub…!!” Nu moet ik jullie wel vertellen dat ik sinds mijn twaalfde jaar, en ik ben nu iets over de veertig, een onwrikbaar weten heb dat de UFO’s bestaan en zelfs heb ik eigenlijk al een keertje een ervaring gehad met hen, maar dat is misschien een verhaal voor een andere keer. Maar verder.. Op een avond, het was nog net geen valavond toen ik rustig op de bank lag te rusten terwijl ik een boek aan het lezen was. Ik lig dan tegenover het raam zonder blinden dus een volledig open vensterraam, het raam stond ook open. Terwijl ik zo lig te lezen kan ik ook boven de rand van mijn boek uitkijken en een heel zicht hebben op de buitenlucht. Dus je kan al raden dat hier mijn verhaal spannend word. Plots duikt er vanachter het huis in de lucht een immens schip over de woning heen recht frontaal voor mij uit. Ik ben natuurlijk totaal verbijsterd maar het vreemde is dat ik totaal kalm blijf en mijn ogen intens de kost geef. Ik voelde meteen opwinding. De indrukken die ik in de volgende seconden heb opgenomen waren zoals je kan zeggen buitenaards maar zo werkelijk alsof ik een vrachtwagen zag passeren in onze straat. Het ronde UFO schip was inmens groot en vloog zeer laag over de straat voor ons huis die op een T-punt ligt. Ik schat dat het tuig zo een 40 meter maximum hoog in de lucht was en dat het zo breed was als een huis, dus ik schat zeker zo een 12 meter breed. De snelheid waarmee de UFO over vloog was ongeveer zoals die als een zweef-deltavlieger of zoiets, dus traag genoeg. Ik kon mijn ogen niet genoeg de kost geven om vast te stellen wat een technologie ik onder en op het toestel te zien kreeg. Het zag er ultramodern uit met bijzonder veel flikkerende lichten in verschillende kleuren rood, groen blauw, enz die rondraaiden en flikkerden. Meestal krijg ik een kick als ik een mooie sportwagen voorbij ons huis zie rijden maar dit gaf mij toch de ultieme kick! Toen deze UFO ons huis overvloog maakte het een beweging alsof het in een dal vloog, dus eerst laag genoeg om binnen het gezichtsveld te komen tussen het raam en mijn boek dat ik las. Dat trok dus meteen mijn aandacht. En toen ik het boek opzij legde maakte het terug een opwaarste beweging die dan weer iets zwenkend naar rechts omhoog ging. Op dat moment was ik al rechtgesprongen om direkt voor mijn raam te gaan staan. In een fractie van een seconde moet ik mijn ogen afgewend hebben want het volgende moment was de UFO uit zijn baan plots weg alsof het in een andere dimensie verdween, zo dacht ik erover nadien. Het hele gebeuren heeft misschien drie of vier seconden geduurd. Op het moment dat het gebeurde was het ook stil in de straat en er was geen mens die ik kon bespeuren die het ook zou kunnen gezien hebben. De UFO leek zeer geruisloos over te hebben gezweven, al leek het misschien dat ik een klein zuchtje luchtverplaatsing kon horen.

Ik was enorm opgewonden meteen na deze waarneming en het vervulde mij absoluut van blijdschap en zeker niet van angst. Het vreemde is dat mijn vrouw aan de andere kant in onze woning bezig was en dat ik het voorval niet meteen verteld omdat ik dit gebeuren eerst voor mezelf een plaast wou geven en koesteren. Ik wilde niet dat mijn vrouw bang werd of het zou afdoen als een luchtspiegeling oid.

Maar mijn verhaal is nog niet afgelopen. Het kon natuurlijk toeval zijn dat ik mij deze UFO had ingebeeld maar eigenlijk wist ik al dat ik mijn ogen voor 100 procent kon vertrouwen wat ik had gezien. Ik begon ook te beseffen dat dit wel eens het resultaat was van het feit dat ik zelf mijn hartewens aan de Galaktische Federatie had overgebracht om hen aan mij te laten verschijnen. Ik was dankbaar. Eigenlijk heb ik er de volgende dagen niet echt veel meer over nagedacht en heb het ook aan niemand verteld.

Verder…Ik denk dat het ongeveer vijf dagen later moet zijn geweest. Het was al later op een avond en buiten was het al donker. Ik was vanachter in onze woning dus niet aan de voorkant van de straat. Wij hebben geen tuin maar echter wel een terras, maar ik stond binnen vanachter het raam naar buiten in de heldere sterrennacht te turen. Dat doe ik nogal eens met een meditatief gevoel als de dag voorbij is. Ik keek in de richting naar buiten omhoog rechts. Er waren wel sterren te zien maar verder niets. Toen bleek het dat er vanuit mijn linker gezichtshoek lichten van een vliegtuig in mijn richting scheen, vooral als dat vliegtuig frontaal op je afkomt dan pakken de lichten je helder in je blik. Deze lichten schenen dus ook enige tijd stil te hangen omdat het vliegtuig in mijn richting kwam…zo leek het. Dit was geen vliegtuig want op dat moment kreeg ik het beter in zicht! Dit was een tuig dat gewoon stil bleef hangen in de lucht, weer die ronde grote UFO!! Op zo een honderd meter afstand. Deze keer had het zijn onderkant meer schuin in mijn richting laten hangen zodat ik heel goed kon zien hoe de vele lichten in en rondom de UFO in actie waren. Weer opnieuw mocht ik dit schouwspel waarnemen ongeveer een 3 á 4 seconden. Toen maakte het zich weer horizontaal en zwenkte weg enkel tientallen meters verder en verdween achter het appartemenstblok in de straat achter onze woning. Deze keer was ik er zeker van dat ik mijn ogen werkelijk mocht geloven en gezien het feit dat dit de tweede keer al was in éénzelfde week was ik overtuigd dat dit het antwoord op mijn vraag was aan de Galaktische Federatie om hen aan mij te willen laten vertonen.

Nu kun je wel begrijpen dat ik sindsdien mij zo zelfzeker voel dat dit een bewijs is en een bevestiging op mijn vraag of de teksten van Contact de waarheid spreken. Voor mij betekent dit dat we werkelijk mogen verwachten dat de komst van de positieve buitenaardsen een feit zal zijn en dat ze werkelijk vrede en voorspoed zullen brengen. Ik weet als we allemaal samen dit gevoel in ons hart kunnen dragen dat we het veld van ascention zullen versterken en toelaten dat het zal gebeuren met de hulp van de hogere dimensies die klaar staan. De Galaktische Federatie liet zich aan mij zien naar mijn gevoel op een zeer attente wijze. Timing blijkt zeer belangrijk te zijn. Zij zullen aan ons verschijnen volgens de juiste timing, heb dus geduld. Zij hebben dit aan mij laten verstaan doordat zij precies wisten waar in de woning ik mij bevond en hoe zij zich binnen mijn gezichtsveld wisten te laten opmerken op het juiste moment. Het kan niet anders dan dat zij in eenheid zijn en daardoor op telepatische wijze met ons kunnen verbinden en weten waarmee wij bezig zijn op ieder moment. Het was geen inbreuk op mijn privacy omdat zij alleen dat deden wat mijn vraag was op een integere wijze.

Wij zijn als mensen zeer dicht bij hun dimensie gevolueerd wat het voor hen ook mogelijk maakt dat we werkelijk in contact kunnen komen deze positieve buitenaardsen. We zijn klaar om met hen kennis, vriendschap en technologie uit te wisselen zodat het voorspoed, gelijkheid, vrede en vrijheid zal brengen voor iedereen. Zij staan te popelen om ons te ontmoeten als vrienden maar als je het goed beseft mogen wij dat ook zijn. Stoor je absoluut niet aan het feit dat vele mensen je voor gek zouden verklaren als jij dit wel gelooft of er iets over verteld, maar wees ervan overtuigd dat vele harten die dit lezen en geloven samen de werkelijkheid over hen zal ontsluiten.

Dus ik stel voor dat mocht je graag het first contact wil zien bespoedigen dat je jouw wensen aan hen overbrengt via een warm hartegevoel en liefde naar hen. Wees ervan overtuigd dat zij het registreren en dat er meer verschijningen zullen gebeuren. Dit is wat we kunnen doen naast het feit dat ik het enorm positief en moedig vind van de mensen van Niburu.nl dat zij de Disclosure bijeenkomsten in gans Nederland organiseren. Ik hoop als Belg dat de vlam hier ook in ons land zal overslaan en dat wij Belgen onszelf ook durven uiten voor de waarheden van ascentie en First Contact. God en de egelen zijn met ons!!

Hartelijke groeten,
E.P.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitsland

Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

tandartsen

Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

Het aantal mensen dat last heeft van ...

>