Homepagina » Financieel » Kijken: Exclusief NineForNews Interview

Kijken: Exclusief NineForNews Interview

Afgelopen weken plaatsten we twee artikelen over Jacko Meijaard. Meijaard is een 24-jarige schoolverlater, die op dit moment al meer dan tienduizend euro per maand verdient via het internet. Zijn inkomsten zijn onafhankelijk en dat betekent dat hij geen baas/werkgever heeft en geen 9 tot 5 leven. Sterker: hij ‘werkt’ slechts 1 tot 2 uur per dag en dat doet hij thuis, of waar dan ook, via zijn computer of laptop.

We namen contact op met Jacko Meijaard en stelden hem eens wat kritische vragen. Het interview kun je horen door onderstaande video te bekijken. Zo onthult hij in dit interview waar hij op dit moment ‘druk mee bezig is’. En dat zijn dingen waar iedereen wel graag druk mee bezig zou willen zijn. Ook licht hij een tipje van de sluier op over het gratis webinar van volgende week.

Op 23 maart 2017 geeft hij een exclusief webinar. Dat is een live presentatie op het internet. In dit webinar doet hij uit de doeken hoe iedereen, net als hijzelf, eenvoudig geld kan verdienen via het internet en hoe je daarmee je huidige en mogelijk toekomstige werkgevers vriendelijk gedag kunt zwaaien.

Kijk naar onderstaande video en meld je direct aan voor het gratis webinar van 23 maart 2017. Het webinar begint om 20:30 en kun je volgen op je computer. Wees er wel snel bij, want er zijn maar 100 gratis ‘digitale stoelen’ beschikbaar.

>>Klik nu hier om je direct gratis aan te melden, zodat ook jij leert hoe je tienduizend euro (of meer) per maand kunt gaan verdienen via het internet.

[internetsuccesgids.nl]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

7 Ultieme Tips om snel een rijke geld-mindset te krijgen

Ben je op zoek naar meer financiële ...

5G

5G brengt ‘serieuze risico’s met zich mee’. Hier moet u voor oppassen

5G verschilt enorm van de soorten straling ...

>