Channelings

Jij kunt kiezen voor een beter leven – Channeling 03-02-2022

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, op deze nieuwe, prachtige dag. Na ons laatste bericht, begrijpen we dat je soms denkt dat je dingen heel anders moet doen in je leven, en dat je dat niet kunt.

Dat het te moeilijk voor je is om zulke drastische veranderingen in je denken aan te brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Verander je overtuigingen

Sommigen argumenteren ‘we zijn maar mensen, onze gedachten zijn nu eenmaal vluchtig’. Toch willen we dit nog hierover zeggen: je gedachten zijn een gevolg van je overtuigingen. En die overtuigingen kun je aanpassen.

vaste patronenInderdaad, het is niet altijd makkelijk, omdat je gewend bent om steeds dezelfde patronen te herhalen. Mensen houden niet van verandering, ingesleten patronen worden soms decennialang vastgehouden, en veranderingen leiden meestal tot innerlijk verzet.

Maar als je wilt dat dingen in je leven veranderen, ontkom je er niet aan om aan je overtuigingen te werken, en vervolgens andere gedachten te kiezen dan je gewone gedachten die je vanuit patronen of ‘gewoonte’ denkt.

Creatie begint met je denken

We willen hier wel nog een beetje op voortborduren, omdat creatiekracht iets is wat in ieder van jullie zit. Zoals we uitlegden creëer je met je gedachten en emoties. Door je bepaalde situaties levendig voor te stellen, met behulp van je verbeeldingskracht, je inlevingsvermogen en je vermogen tot visualiseren, kun je dingen realiseren waarvan je op het eerste gezicht denkt dat het onmogelijk is.

Je doet dit niet zélf, je doet dit in samenwerking met je Hoger Zelf, en met Source, de Bronenergie. Jij bent een klein stukje in dat geheel, jouw menszijn is een onderdeeltje, en het échte werk wordt gedaan vanuit onze kant van de sluier.

Er is nog veel werk te verzetten op aarde, om de mensheid terug te brengen naar harmonie en vrede. Maar ook dit begint met je gedachten.

Verleg je focus om je leven te verbeteren

verdrietigDoor je constant bezig te houden met hoe slecht het is in de wereld, hoeveel leed en pijn en verdriet er is, en zeker als je daar met emotie aan denkt, creëer je juist dát.

Je voelt je bijvoorbeeld boos als je artikelen leest over jullie regeringsleiders. Of je voelt frustratie omdat je bepaalde dingen niet kunt door maatregelen die gelden. Of je voelt je verdrietig dat je bepaalde mensen niet kunt bezoeken.

Al deze dingen zijn op zich niet leuk, maar door erop te focussen en er met veel emotie in te duiken, creëer je juist méér van hetzelfde.

Zie het in gedachten alsof het al zo is!

Daarom zeggen we altijd dat je je bezig moet gaan houden met datgene waar je blij van wordt. Focus je op de situaties zoals je ze zou willen zien. Ga in gedachten op bezoek bij degenen die je mist, zie en voel in gedachten hoe je dolgelukkig bent om ze te zien, ze vast te houden, met ze te spreken, misschien samen leuke dingen te doen.

Als je minder geld hebt door omstandigheden die je niet in de hand had, ga dan in gedachten naar een situatie waarin je meer dan genoeg geld hebt en voel het alsof het al zo is. Je zet daarmee een proces in gang, dat de verandering uiteindelijk realiteit laat worden.

Begrijpelijk voor iedereen

En nee, dit klinkt wellicht niet erg ‘interdimensionaal’, begrijp echter goed dat wij gebruik maken van de woordenschat van onze channeler. Daarbij passen wij onze informatie aan, zodat die voor iedereen duidelijk en begrijpelijk is.

vraagtekenJe hebt er niets aan als we met ingewikkelde teksten komen, die een enkeling misschien begrijpt, maar het gros van de mensen de schouders doet ophalen omdat ze er geen chocola van kunnen maken.

Nee, wij willen de massa bereiken, om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen ontdekken wie zij in werkelijkheid zijn, en hoe zij het beste uit hun leven kunnen halen.

Jij hebt de keus

Het feit dat jij hier leest, geeft aan dat jij op de een of andere manier behoefte hebt aan informatie, aan meer kennis over hoe het leven in werkelijkheid in elkaar zit.

Wij weten hoe de illusie van dit aardse spel in elkaar steekt en hoe het spel gespeeld wordt. Daarbij respecteren wij jouw keuzevrijheid en jouw vrije wil. Het is aan jou of je iets doet met de informatie die wij doorgeven, niemand die je ergens toe verplicht.

Weet echter dat wij het beste met ieder mens voorhebben. We blijven onze berichten doorgeven om jou en anderen te blijven doordringen van het belang van weten wie je écht bent, en dat je veel meer bent dan een fysiek mens van vlees en bloed.

Samenwerking tussen mens en spirit

Ja, je bent een mens van vlees en bloed, maar daarbij ben je een spiritueel wezen dat jouw menselijke verschijning als een soort ‘vervoermiddel’ tot zijn beschikking heeft. Jij, de échte jij, hebt een prachtige relatie met jouw lichaam, jullie zijn partners.

Jullie zijn al vóór je geboorte een samenwerking aangegaan. En je mag trots zijn op die samenwerking, want hoe je lichaam het ook doet, en of je je nu wel of niet bewust bent van wie je werkelijk bent, jullie zijn een team samen. En alles wat jij doet met je lichaam, helpt jouw échte jij bij het ervaren van het menszijn.

De ‘auto’-metafoor

auto-metafoorWellicht dat dit lastig te bevatten is voor je, maar zie je lichaam zoals je een auto bekijkt. Wanneer jij in een auto stapt, en achter het stuur zit, ben je een samenwerking aangegaan met je vervoermiddel. Je bént niet je auto, maar je gebruikt je auto om daar te komen waar je heen wilt.

Zo is jouw fysieke lichaam het vervoermiddel voor de werkelijke jij, de spirit, de ziel, de sprankel van Source, die erin woont en het leven ervaart dankzij jouw zintuigen.

En dat leven kan alleen maar mooier worden, wanneer jij de moeite neemt om je eigen gedachtenpatronen en overtuigingen eens goed onder de loep te nemen, om te zien waar je verbeteringen aan kunt brengen om je leven mooier te maken.

Denk je leven beter

We hebben het al vaak gezegd, we hebben geen oordeel over de manier hoe je nu in het leven staat. Of je nu een zonnig, positief ingesteld mens bent, of iemand bent die somber, neerslachtig, of zelfs ronduit negatief is. Het is allemaal goed wat ons betreft.

gelukkig levenWil je echter méér uit je leven halen, ga dan eens kijken hoe je dat kunt doen, en lees onze berichten meer dan eens. Je zult zien dat je er veel uit kan halen om je te helpen bij het verbeteren van jouw leefomstandigheden en je leven in het algemeen.

Alles dat je om je heen ziet is ooit begonnen als een gedachte… Pas jouw denken aan, en je zult zien dat je daarmee jouw wereld verandert.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. We zijn blij om met jou te kunnen spreken en hopen dat je troost of hulp zult kunnen halen uit de boodschappen die wij doorgeven.

En hiermee zijn we voor vandaag compleet.

4.7 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Narada Muni
Narada Muni
2 jaren geleden

Zo compleet als het maar zijn kan.

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Het is een mooi inspirerend verhaal. Daar Putten we moed uit. Uiteindelijk zullen we overwinnen.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Van gedachte naar creatie in bewustzijn??❤??

Els
Els
2 jaren geleden

Soms vindt ik het tegen strijdig. Aan de eene kant worden we bewust gemaakt wat er allemaal afspeelt in de regering enz, enz. , ik krijg hier steeds berichtjes van. Dan weer een bericht om je overtuigingen op te ruimen. Ik vrees dat, dat niet gaat lukken op die manier. Ben ik een met mijn bewustzijn. Dan krijg ik weer een bericht hoe corrupt de regering is dwaalen mijn gedachten daar weer heen. Pfff zie het op die manier vast te houden. Ik weet dat we in een film leven, ons bewustzijn alles projecteert. Maar het is verdomd hardnekkig om constant uit de film te blijven. We zijn alleen onze gedachten er is niets buiten mij, ook die zogenaamde (ik) is een illusie. Er kan niets kapot of vernietigd worden. Dat is vrijheid!!

Back to top button