Mens en Dier

Kijken: Tweeling is al geboren, maar beseft het nog niet

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is bekend dat tweelingen een speciale band hebben. Voordat ze geboren worden brengen ze maanden met elkaar door in een afgesloten ruimte.

Terwijl ze zich langzaam voorbereiden op het leven buiten de baarmoeder delen ze alle voedingsstoffen die ze van hun moeder krijgen en horen hoe hun ouders tegen ze praten.

Er is al veel geschreven over wat er gebeurt als tweelingen opgroeien, bijzondere ‘toevalligheden’ die zich voordoen als tweelingen van elkaar worden gescheiden bij de geboorte. Sommige tweelingen zeggen dat ze elkaars pijn of ongemakken kunnen voelen. Zo vertelde een vrouw dat ze de weeën van haar zus kon voelen.

Onderstaande video belicht tweelingen op een andere manier. Net nadat de baby’s geboren zijn blijven ze elkaar vasthouden, net zoals ze dat waarschijnlijk in de baarmoeder deden. Ze liggen in het warme water, wennen aan het leven buiten de baarmoeder en zijn helemaal kalm en vredig.

Bron: Liveleak.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thijs
Thijs
8 jaren geleden

Leven in zijn puurste vorm. Al mijn vrienden die dit zien worden hier stil van en beseffen dat dit bijzondere beelden zijn en dat het hier om draait. Heb een brok in mn keel.

Floortje
Floortje
8 jaren geleden

Wat prachtig.
Wat een geschenk dit te zien. Dankjewel.

Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

Dit is een therapie voor baby’s die ietwat te vroeg zijn geboren om de overgang uit de baarmoeder wat gemakkelijker te maken. Er zijn meer filmpjes zoals deze. Ook gewoon met eenlingen. Je ziet het in de wieg ook vaak dat ze elkaar opzoeken. sabbelen aan elkaars neus etc..

Aardebewoner
Aardebewoner
8 jaren geleden

Schattig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x