Mens en Dier

Kijken: Tweeling is al geboren, maar beseft het nog niet

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is bekend dat tweelingen een speciale band hebben. Voordat ze geboren worden brengen ze maanden met elkaar door in een afgesloten ruimte.

Terwijl ze zich langzaam voorbereiden op het leven buiten de baarmoeder delen ze alle voedingsstoffen die ze van hun moeder krijgen en horen hoe hun ouders tegen ze praten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er is al veel geschreven over wat er gebeurt als tweelingen opgroeien, bijzondere ‘toevalligheden’ die zich voordoen als tweelingen van elkaar worden gescheiden bij de geboorte. Sommige tweelingen zeggen dat ze elkaars pijn of ongemakken kunnen voelen. Zo vertelde een vrouw dat ze de weeën van haar zus kon voelen.

Onderstaande video belicht tweelingen op een andere manier. Net nadat de baby’s geboren zijn blijven ze elkaar vasthouden, net zoals ze dat waarschijnlijk in de baarmoeder deden. Ze liggen in het warme water, wennen aan het leven buiten de baarmoeder en zijn helemaal kalm en vredig.

Bron: Liveleak.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thijs
Thijs
10 jaren geleden

Leven in zijn puurste vorm. Al mijn vrienden die dit zien worden hier stil van en beseffen dat dit bijzondere beelden zijn en dat het hier om draait. Heb een brok in mn keel.

Floortje
Floortje
10 jaren geleden

Wat prachtig.
Wat een geschenk dit te zien. Dankjewel.

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Dit is een therapie voor baby’s die ietwat te vroeg zijn geboren om de overgang uit de baarmoeder wat gemakkelijker te maken. Er zijn meer filmpjes zoals deze. Ook gewoon met eenlingen. Je ziet het in de wieg ook vaak dat ze elkaar opzoeken. sabbelen aan elkaars neus etc..

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Schattig.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x