UFO Database Archief

Kirchhellen (Dld) 8 mei – Grote roterende grijze bol/schijf

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik ben trouwe bezoeker van jullie site en events heb ook wel eerder ufo’s gezien, maar deze was op klaarlichte dag vandaag in Duitsland.

Ik stond rond 15.00 uur stil langs de weg in Kirchhellen vlakbij Moviepark Germany. Het was net weer helder geworden na ’n wat sombere bewolking het was helder dus. Zoals altijd kijk ik als ik uitstap waar ik precies ben en ik kijk omhoog.

Toen zag ik meteen in de lucht een grijze ronde bol of schijf. Hij leek te draaien ik denk ’n binnenschijf. Hij hing lager dan vliegtuighoogte, waardoor ik dat goed kon zien. De kinderen waren erbij. De jongste had niets in de gaten de oudste wel (autistisch), die werd meteen bang en wilde weg. Ik zelf voelde ook een vreemde sensatie en mengeling van angst en het besef, o mijn god, dit is echt.

Ik wilde er een video of foto van maken met m’n mobiel. Het leek net of die ufo in de gaten had dat ie gespot werd, en verdween echt in een flits/warpspeed, zo snel heb ik nog nooit iets zien wegschieten.

Dus alles op ’n rij, het was een landweggetje met bomen en ’n paar huizen, niemand is daar gericht op de hemel of lucht, denk ik, maar er was wel veel activiteit in de omgeving (pretpark). Ik hoop dat er meer mensen melden dat ze iets gezien hebben. Ik heb de ufo denk ik 3/4 minuut duidelijk in beeld gehad. Het was metaal, donkergrijs en ’t hing stil maar zag in de grijze kern iets draaien/cirkelen. Op hoogte van ’n in de verte al iets lager vliegend vliegtuig. Die hoogte zeg maar, 5 cm boven de hoge boomtoppen uit, vanuit de lens van ’n camera met 3.3 optische zoom. Ik denk dat het een doorsnee had van een Boeing 747. Die zou diagonaal in de schijf hebben gepast, denk ik. Pff… het was best eng en ik denk echt dat ’the time has come’. Steeds meer mensen zullen in broad daylight ufo’s gaan waarnemen.

C.V. uit Zoetermeer

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x