UFO Database Archief

Kotem (B) 16 oktober – ‘Beamende’ blauw verlichte en eivormige objecten boven de Maas

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: Anoniem

Ufo waarneming vanuit Kotem, België aan de Maas (grens van BE/NL). Waarneming betrof een fel knipperend object dat enorm snel vloog in een raar patroon.

Eerst dacht ik dat het een vliegtuig was, maar nee, dat was daar te snel voor, dan dacht ik een straaljager, maar dat kon het ook niet zijn omdat ik vaak genoeg straaljagers zag vliegen in de nacht, en uiteindelijk hoor je ze ook redelijk goed.

Het fel knipperend object was echt redelijk groot, het vloog ineens over de Maas, komende uit de richting Beek/Elsloo (NL) richting Maas (Kotem BE).

Ineens over de Maas was het een soort draaierige beweging aan het maken, was in ieder geval heel raar. Ineens boven de Maas verschenen meerdere objecten, exact dezelfde als het eerste object.

Eerste object stond in het midden, en deze liet een soort (beam) in de Maas gaan. Het leek als een soort van zuiverzandachtige beam die naar beneden ging.

Ik liet de hond uit op dat moment. Tijdstip; tussen 22:20 uur en 22:40 uur. In tussentijd belde ik m’n vrouw op om het via het raam te bekijken. Echter heeft ze het toneel gemist.

Thuis aangekomen (22:45 uur) ging ik zelf gelijk aan het raam staan en legde ik mijn vrouw uit wat ik allemaal gezien had. Tijdens het praten verscheen het object weer boven de Nederlandse grens op de hoogte van Beek, het maakte een stijgende vlucht en daalde weer vaag neer en kwam zo weer onze kant op. Het object vloog ook enorm laag ineens, letterlijk boven de bomen aan de Maasdijk van de Nederlandse grens tegenover ons huis.

Ineens verdween het object weer uit het zicht en kwam het terug op de hoogte van Elsloo, maar nu was het een fel blauw licht in de lucht, gewoonweg een fel blauw lichtpunt dat niet knipperde, dit herhaalde zich 2 keer ongeveer totaal 1 minuut lang samen opgeteld.

De eerste keer kon ik een eivormig object bekennen, de tweede keer was het een blauwe stip.

GEEN VLIEGTUIG LICHTJES!!! Want daar weten we alles van. We hebben ook al ergens gewoond in de buurt van een luchtmachtbasis, en hebben ook vaak straaljagers gespot ’s nachts in de zomer voor de lol. Dus we weten exact wat het verschil tussen straaljagers, vliegtuigen, lampionnen, helicopters of whatever ook is.

Dus nogmaals, dit ging letterlijk om een onbekend object.

Ik heb een digitale HD camera gepakt en wilde het filmen, maar ik kreeg totaal niks op de film, misschien door het feit dat ik een horgordijn aan mijn kozijn heb (muggenraam).

Dit is serieus en geen fake!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x