UFO Database Archief

Krimpen a/d IJssel 7 april + 21/23 mei – Lichtbollen en schip met koepel

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: B.
Woonplaats: Capelle a/d IJssel

Op maandag 23 mei, omstreeks 22:20 tot 22:40 uur, heb ik 2 grote heldere lichtbollen waargenomen.

Op dat moment waren ik en H. in het Stormvloedbos te Krimpen a/d IJssel voor een nachtelijke wandeling.

Het gaat om 2 van de al bekende lichtbollen, ze hingen op pakweg 200 meter hoogte. Ik dacht niet in de eerste instantie dat het om UFO’s ging, hoewel ik wel dat aparte gevoel kreeg wanneer ze het daadwerkelijk zijn, want, als het dan echt gebeurt, en je ziet ze.. gaat je logische verstand toch proberen in te vullen dat het gewoon te mooi om waar te zijn is. het hadden twee helicopters met schijnwerper naast elkaar kunnen zijn, hoewel dit zeer onwaarschijnlijk is ivm met het tijdstip en de fikse windkracht van vanavond.
Ze hingen de heletijd gewoon stil.

Op het eerste moment zag ik een lichtbol. Uit het niets verscheen er nog eentje.
Bol 2 verdween echter na een tijdje weer.
Bol 1 bleef hangen op de zelfde plek.

Na ongeveer 3 minuten waren ze allebij weer weg, bol 1 kwam echter weer tevooschijn. (waarin ik het ook heb kunnen filmen met mijn mobiele telefoon. Helaas is het niet erg duidelijk maar de bollen zijn wel zichtbaar. Ik zal het later deze week op het internet zetten.)

Het mooiste van de verschijning was dat lichtbol 1 op een gegeven moment 2 rode lampjes kreeg. en langzaam, geloof het of niet, de vorm van een vliegtuig aan nam, de lichtbol kwam opeens van zijn plaats vandaan en ’transformeerde’ als het ware in een passagiersvliegtuig. De transformatie duurde ongeveer 10 seconden. Lichtbol/vliegtuig 1 vloog weg.

Na ongeveer 5 minuten kwam tot mijn verbazing lichtbol 2 ook weer tevoorschijn, op precies de zelfde plek als daarvoor. En ook precies op het moment dat H. zei; Hey, Misschien komt die andere straks ook weer terug.

Ik werd erg wanhopig omdat mijn camera het weigerde te doen en in eerste instantie het geheugen van mijn mobiel volzat.

Deze lichtbol onderging hetzelfde proces als de andere. En veranderde zodoende ook in een passagiersvliegtuig en vloog de zelfde richting als lichtbol/vliegtuig 1.
Op dezelfde hoogte.

Wat mij opviel was dat het vliegtuig pas echt ‘vliegtuig’ geluid ging maken nadat de transformatie plaats had gevonden.

Ook heb ik nog een 3de lichtbol gezien in de lucht, alleen dan wel op zeer grote hoogte. dit zou eventueel het ISS kunnen zijn.

Al met al was dit een van de beste verschijningen geweest voor mij persoonlijk.
Het valt me ook op dat er de laatste tijd veel meer UFO’s gezien worden.

Ik heb de laatste 3 maanden nu 6 gevallen meegemaakt.

En op 7 april 2011 omstreeks 3:30 te Capelle a/d IJssel de meeste bizarre ervaring tot nu toe.

Die nacht zat ik achter mij PC en kreeg ik een vreemd gevoel. Als of ik bekeken werd, een soort energie. Ook nam ik een soort hoge toon waar. Ik noem het het ‘ufo-gevoel’. Er viel ook een soort van rust, een vreedzame vréémde stilte.

Hierna verteld iets me dat ik direct uit m’n raam moest kijken, ik keek als het ware automatisch recht omhoog, en daar bevond zich een schip. Op nog geen 50 meter hoogte met een snelheid van ongeveer 30-40km per uur. Het schip had geen lichten en deed me denken aan een normaal ruimteschip vierkant met aan de voorkant en koepelvorm, ik zou schatten dat het schip ongeveer plaats heeft voor 4 mensen.

Er was totaal geen geluid en er hing buiten een soort rust, het was echt muis stil, geen wind, niks niet. Het materiaal van het object was zwart en grijs.

Het hele gebeure duurde ongeveer 10 seconden.

Het duurde ongeveer 7 seconden eer dat ik besefte dat het toch om iets anders ging, mijn hersenen probeerde toch logisch na te denken op zo’n moment proberen in te vullen wat het zou kunnen zijn. Nee, het was geen vliegtuig, vogel, lampion of wat dan ook.
Gewoon een oldschool ruimteschip.

Je weet wel, een beetje zoals die van Han Solo van Star wars. Het object verdween na 10 seconden. Alsof het onzichtbaar werd. Ook kan ik me het hele gebeuren maar erg vaag voor de geest halen. Alsof het gewist is.

Maar een droom of hallucinatie is het niet geweest, want ik heb daarna gelijk mijn medebewoner gewekt en zijn camera appratuur er bij gehaald om als ze eventueel terug zouden komen het te kunnen filmen.

Natuurlijk is dit niet gebeurt maar ik heb verder de hele nacht met adrenaline door m’n lijf op het balkon gezeten in de hoop dat ze terug zouden komen.

Dit waren de ‘mooiste’ verschijningen van de afgelopen maanden. En die op 7 april was toch wel het meest bizarre.. Toevalig was ik die dag ook jarig, en tja.. ze waren toch echt de eerste die me feliciteerden.

Ook wou ik nog even een vermelding doen van nog zo’n witte lichtbol, Dit was op zaterdag 21 mei. Tijdstip ongeveer 17:30 uur.

Ik stond op het balkon te kletsen met de buren toen ik op een gegeven moment een witte bol waarnam in de lucht, ik zou zeggen op ongeveer 1KM hoogte.
De buren hebben dit ook gezien en we waren het er allemaal over eens dat dit geen vliegtuig was, mede door de snelheid en de ongewone vorm. Ook was er geen geluid.

Ik lees net de andere meldingen en zie dus dat er de laatste week erg veel van die bollen zijn gezien.

Vriendelijke groet!
B.

Ik wou deze dingen toch even kwijt, ik heb de meeste mensen uit mijn kringen het ook verteld, de ene reageerd lacherig en de andere min of meer overtuigd. Maar goed, ik weet wat ik gezien heb.

Groet,
B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x