Mens en Dier

Kritische huisarts bij Hart van Nederland: ‘Hiervoor moeten we al deze maatregelen nemen?’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Felix van der Wissel uit Amersfoort zei in Hart van Nederland dat heel veel mensen nu niet de zorg krijgen die ze nodig hebben omdat we alles richten op corona. Hij wees erop dat de ziekenhuizen in het najaar al jaren volstromen als gevolg van bijvoorbeeld verkoudheidsvirussen en griep, waardoor hij problemen heeft met het doorverwijzen van zijn patiënten. Dat is volgens hem het resultaat van het kabinetsbeleid.

Van der Wissel zei verder dat het kabinet het gevaar van corona moet relativeren. “Inmiddels is het sterftepercentage bijgesteld tot ongeveer 0,25 procent. Dat wil zeggen dat het op het niveau ligt van een ernstige griep. En daarvoor moeten we al deze maatregelen nemen?”

Een versneld vaccin, hoe veilig is dat?

De coronamaatregelen hebben tot gevolg dat de huisarts in zijn praktijk heel veel patiënten heeft die depressief zijn en ook meer mensen die zelfmoordpogingen doen. Daar is volgens hem te weinig aandacht voor. “Ik vind dat ernstig. Het gaat alleen maar over corona.”

De huisarts vraagt zich ook af of het coronavaccin wel zo veilig is. Hij zei dat het normaal gesproken minstens 5 jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen. “Een versneld vaccin, hoe veilig is dat?”

Daarnaast heeft Van der Wissel zijn twijfels over de coronatest. “Er worden nu heel veel mensen positief getest, terwijl je je moet afvragen of dat ook daadwerkelijk een besmetting is.”

4.5 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
1 jaar geleden

Tijd voor revolutie

Theo
Theo
1 jaar geleden

Eindelijk weer een rationeel geluid van een huisarts

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Deze onzin epidemie van Corona kan alleen maar stoppen als wereldwijd de criminele regeringen opgepakt en afgevoerd worden.

Catharina
Catharina
1 jaar geleden

Het is de bedoeling ook om zoveel mogelijk mensen onderuit te krijgen….op wat voor manier dan ook…en ze kunnen bij hart van nederland zitten roeptoeteren dat er niet genoeg ic bedden zijn… er komen toch echt niet meer ic bedden bij….gommers speelt het spelletje doodleuk mee met hugo bloemschoen…die word gechanteerd en vet betaald om het spelletje in stand te houden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x