Homepagina » UFO Database Archief » Kruisland 7 juli – Vreemd rondvliegend object gefotografeerd

Kruisland 7 juli – Vreemd rondvliegend object gefotografeerd

Naam: S.D.
Woonplaats: Steenbergen
Tijd waarneming: Zaterdagavond 7-7-2012 om 23.04 uur.
Plaats waarneming: Princebossenweg te Kruisland.

Ondergetekende, mijn vrouw en mijn dochter zagen, na een visite bij kennissen, boven Kruisland een helder licht, het leek op een ster. Maar toen zagen wij het bewegen en van richting veranderen.

Eerst dachten wij dat het een helikopter was die iets zocht, want het draaide allemaal grote rondjes. Maar toen zagen wij het ineens met een gigantische snelheid van plaats veranderen en richting Steenbergen vliegen. Ook daar ergens tussen ons en de polder draaide het ineens een aantal rondjes en dan stond het weer stil. We zagen een heel fel licht, en dan zagen we soms rode lichten verschijnen. Maar dat felle licht was erg intens en heel helder. Toen ben ik uit de auto gestapt en heb, toen deze stil hing, deze foto gemaakt.

IMG_2050
(Klik op foto voor volledig formaat)

Gelijk na het nemen van de foto 2050 ging het met een gigantische snelheid richting Moerstraten. Wij besloten om het te gaan volgen en onderweg heb ik foto 2051 gemaakt, toen ik de Boomdijk richting Steenbergen op reed.

IMG_2051
(Klik op foto voor volledig formaat)

Ook boven Moerstraten draaide het een paar rondjes en verdween dan ineens richting Halsteren. Wij hebben het voorwerp met de auto een tijdje proberen te volgen. Het vloog heel snel in een vaste lijn en soms draaide het een aantal rondjes. Soms leek het dat het wachtte op ons en dan ging het weer zeer snel verder. Het leek erop dat het richting Halsteren daalde voor ons gevoel, maar het verdween ineens.

Wat het ook geweest mag zijn, we zijn er zeker van dat dit vliegend voorwerp geen vliegtuig of helikopter was. Verder heb ik geen geluid waargenomen, want ik heb de motor van de auto uitgezet ten tijde van het maken van de foto.

Vergroot de foto`s gerust en dan zal u duidelijk zien dat het geen normaal vliegtuig of helikopter is. Maar wat wel dan?

IMG_2050 cropped 200%zoom
(Uitsnede foto 2050 200% zoom)

IMG_2051 cropped 300%zoom
(Uitsnede foto 2051 300% zoom)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

oversterfte

Oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol coronaprik, LinkedIn censureert psychiater

Uit gegevens van de Britse Health Security ...

de jonge

‘Zou Hugo de Jonge excuses aanbieden voor deze misleiding?’

De Denk-fractie heeft ‘een smak vragen’ over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x