Channelings

Kun jij de fictie doorzien? – Channeling 12-07-2022

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo verheugd weer bij je te zijn op deze mooie dag. We zijn blij dat we met je kunnen praten over de fictie van de wereld waarin je verkeert, hoe de dingen anders zijn dan jij ze ziet.

Fictie van een gebroken wereld

Je ziet een situatie van een wereld die gebroken is, een wereld die genezing nodig heeft. Je ziet een wereld die mooi zou kunnen zijn, maar dat niet is. Je ziet een wereld die vredig zou kunnen zijn, maar dat niet is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Je ziet een wereld die een plaats van vreugde en harmonie zou kunnen zijn, maar dat niet is. Toch?

Wel, we zijn hier om je te vertellen dat dit allemaal fictie is. Er is niets gebroken, er is niets dat hersteld of geheeld moet worden.

Ja, we weten waarom je deze dingen ziet, want je kijkt naar je buitenwereld en denkt dat dat de werkelijkheid is van je leven, van je wereld.

Je ziet een weerspiegeling, niet de werkelijkheid

Maar hebben we je niet eerder verteld dat je wereld een afspiegeling is van wat er binnen in je leeft?

Hebben we het er niet vaak over gehad dat de wereld een speelplaats is? En hebben we je niet verteld dat alles in orde is zoals het is?

Ja, we zien mensen die zich gekwetst voelen, mishandeld worden, of misbruikt en gedood worden. En ja, er zijn mensen die zich eenzaam voelen, zich verraden voelen, niet meer weten tot wie ze zich moeten wenden, biddend tot God om ze te helpen of om ze uit hun ellende te halen.

Fictie van de goochelaarMaar we hebben je gezegd dat deze dingen fictie zijn. Nee, we zeggen niet dat ze niet gebeuren, want dat doen ze wel. Maar een goochelaar op een podium laat toch ook bepaalde dingen gebeuren, of althans ze lijken te gebeuren?

En toch is het fictie, ook al doorzie je de truc niet!

Rook en spiegels

En dat is precies wat er in jouw wereld gebeurt. Je doorziet de truc niet! Je gelooft de leugens en fictie, de rook en spiegels die zijn opgetrokken om je voor de gek te houden!

Je ziet de bedelaars op straat als ‘arme mensen’, alsof ze verloren zijn, alsof hun situatie hopeloos is.

Wel, dat zijn ze niet! Ze spelen net zo veel als jij. En ze hebben gekozen om deze rollen te spelen.

Ze herinneren het zich misschien niet meer, maar het was hun keuze om dit bepaalde leven te leiden, met deze bepaalde omstandigheden, hier waar ze nu zijn, op precies dit moment.

Dus, als je zegt ‘de wereld is gebroken, mensen zijn stuk’, is dat net zoiets als zeggen dat een filmset vol acteurs die hun rol spelen, gebroken is.

De acteurs

daklozeJe hebt het gevoel dat alle acteurs gerepareerd moeten worden, omdat ze rollen spelen van schurken, moordenaars, psychopaten, bedelaars en buitenbeentjes. Maar zie je, ze spelen allemaal een personage, ze spelen niet wie ze werkelijk zijn!

Dat geldt ook voor jou en al je medemensen. Jullie spelen allemaal een personage, niet één van jullie speelt wie hij werkelijk is, niet één van jullie speelt zijn/haar Waarheid, jullie spelen allemaal een rol, een spel, een act, het is allemaal fictie.

En jullie zijn allemaal zo overtuigend in deze rollen, dat je gelooft dat je medemensen werkelijk zijn wat ze spelen.

De slechteriken, je gelooft dat ze in hun hart slecht zijn. Degenen van wie je veronderstelt dat ze de goede mensen zijn, de ‘engelen op aarde’, wel, voor die mensen is het meestal waar dat ze rollen spelen die heel dicht bij hun ware aard liggen.

En toch spelen ze een rol. Net zoals de actrice die Belle speelt, in Beauty and the Beast, een rol speelt. De rol van een goed, zorgzaam, liefhebbend mens, en toch is het een act.

Waar kun je vrede en genezing vinden?

Dus, als je met gedachten loopt dat de wereld kapot is, dat God of Source de mensheid met een puinhoop heeft opgezadeld, dat alles niet in orde is en dringend genezen en gerepareerd moet worden… ga dan naar binnen!

liefde zit vanbinnenGa naar binnen en ontdek dat de vrede en het welzijn waar je naar zoekt, werkelijk binnen in je zijn! Stop met het buiten jezelf te zoeken, daar ligt de oplossing voor je frustratie niet. Ze ligt van binnen!

Vind de ware aard van wie je bent in je hart, ontdek dat je een spiritueel wezen bent, en dat alle anderen op de planeet dat ook zijn.

En begin je hart te openen om je liefde te delen. Dan zul je verandering beginnen te zien, en het zal naar je terugkaatsen.

En degenen voor wie je je rot voelt, zullen ook je liefde voelen. En ze zullen ontwaken tot hun Waarheid, dat het eigenlijk allemaal fictie is, dat ze nooit ontdaan zijn van hun heiligheid, van hun grootsheid, van hun macht.

Nee, ze zijn nog steeds zeer machtige wezens, net als jij!

Kom terug naar liefde, en je zult ontdekken dat je hemel hier is, binnen in je. En het zal ook buiten je tot uiting komen. Zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten. En zo is het.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor vandaag compleet.

4.9 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
2 jaren geleden

Ik snap het miet helemaal, want als ik mijn leven al heb gekozen hoef ik dus ook niks te manifesteren want wat ik dan wil gebeurd toch niet.

Rick
Rick
2 jaren geleden

helemaal waar…

Rose
Rose
2 jaren geleden

Elke mens op deze planeet is hier maar om lessen en ervaring op te doen, tot zo lang we uit de cirkel van reïncarnatie kunnen stappen

Liefde madeliefje..
Liefde madeliefje..
2 jaren geleden

Ik zie de wereld mooi,of Moeder Aarde zoals ik het zie,dat erin ieder wezen goed en fout is,maar mensen. die oorlogen en moorden,dat ken ik niet als spel zien,of fictie,fictie is kort of tijdelijk,tijd en ruimte bestaat niet,maar we hebben toch emotie,wat moet je dan met gevoelens,liefde is toch je hart en ziel, ik weet dat we niet alleen zijn en prachtige boodschappen gekregen maar de hartheid of het spel begrijp ik dan weer niet,we hebben toch een eigen wil,ik luister hdel graag naar deze lessen en in liefde dank daar voor. !

Back to top button