Channelings

Kunnen grote problemen je verhinderen enige dankbaarheid te voelen? – Channeling 07-04-2022

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn blij dat we op deze mooie, nieuwe dag weer met je kunnen praten. Na onze laatste boodschap hebben we vragen gezien van mensen die enorme problemen en moeilijkheden in hun leven hebben, en er geen uitweg meer in zien.

Ze vragen ons ‘hoe kunnen jullie zeggen dat we dankbaar moeten zijn?’en ‘jullie hebben geen idee waar jullie het over hebben, in deze menselijke ervaring zijn is moeilijk en problematisch!’

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wat als problemen onoverkomelijk zijn?

Heb je onoverkomelijke problemen?We begrijpen dat, en we voelen medeleven voor iedereen die problemen heeft die onoverkomelijk lijken. Maar we blijven wel zeggen dat de dingen waar je op focust, de dingen zijn waar je meer van ontvangt.

Zolang je je blijft focussen op je problemen, hoe ernstig ze ook lijken, zul je steeds opnieuw problemen blijven creëren.

Nee, we geven je niet de schuld, we begrijpen dat je overweldigd wordt door je gevoelens van angst en zorgen. Probeer alleen kleine stapjes te zetten in de richting van de situatie waar je uiteindelijk in terecht zou willen komen.

Zit je in financiële problemen, heb je het moeilijk om je rekeningen te betalen, of zit je zelfs zwaar in de schulden? We snappen dat je het gevoel hebt dat er geen ruimte is voor dankbaarheid, we begrijpen het. En we hebben er geen oordeel over dat je je zo voelt.

Doe een stapje terug, en neem even afstand

We willen je alleen aanmoedigen om, telkens als je die overweldiging voelt, even een beetje afstand te nemen, en naar jezelf te kijken over een jaar of tien. Hoe zal het leven eruit zien, hoe zul je je voelen? Hoe zul je terugkijken op deze periode? Zul je je problemen overwonnen hebben? Zal het je gelukt zijn er uit te komen?

Laten we aannemen van wel. Gewoon voor nu. Stel je voor dat het tien jaar later is, en dat het je financieel veel beter gaat dan tien jaar eerder. Denk je dat je dan nog steeds denkt aan precies die zorgen die nu door je hoofd gaan? Je worstelt nu waarschijnlijk met een rekening, laten we zeggen een rekening voor je elektriciteit, of een rekening voor je medicijnen, waarvan je denkt dat je die niet kunt betalen.

Zul je over tien jaar nog steeds aan die rekening denken? We kunnen je verzekeren dat dat niet zo zal zijn. We kunnen je verzekeren dat de zorgen over deze specifieke rekening binnen, en laten we het royaal nemen, een maand vanaf nu vervaagd zullen zijn.

Volgende maand heb je andere dingen waar je je zorgen over zult maken. Nieuwe rekeningen te betalen, nieuwe uitdagingen en financiële problemen. Toch?

Babystapjes naar dankbaarheid

Oké, dan even voor nu, wat het ook is dat je moet betalen, en waar je negatieve emoties over voelt, laten we zeggen dat het een rekening voor elektriciteit is. Denk je niet dat je een gevoel van dankbaarheid zou kunnen vinden, alleen voor het feit dat je elektriciteit hebt? Wanneer je maar wilt, kun je een lichtschakelaar omzetten en er komt licht, een radio of welk elektrisch apparaat dan ook aanzetten, en het werkt.

Neem kleine stapjes per keer, babystapjesOf neem stromend water, vers, helder water om te drinken, rechtstreeks uit de kraan in je huis. Is dat niet iets om dankbaar voor te zijn? Kies de kleinste dingen die je het minst ongemakkelijk maken om dankbaarheid te beoefenen.

Als je het gevoel hebt dat je het moeilijk hebt, omdat je maar twee maaltijden per dag kunt eten in plaats van drie, vanwege je financiële situatie…. We begrijpen dat dit situaties zijn die je niet wilt.

Maar wat als je gewoon dankbaarheid zou oefenen voor het feit dat je twee maaltijden per dag hebt, in plaats van dat je helemaal niets te eten hebt? Je hebt nog steeds eten, je hebt nog steeds geld om wat eten te kopen. Toch?

Verandering treedt op als jij je deel doet

Het is gemakkelijk om je te concentreren op de slechte dingen, op het gebrek en de beperkingen, maar we blijven zeggen dat als je je aandacht maar een klein beetje verlegt naar dankbaarheid en een positievere houding, dat je dan zeker verandering zult gaan ervaren.

En je hoeft jezelf niet telkens een uitbrander te geven als je weer in oude gewoonten terugvalt, als je je maar bewust wordt dat je teruggevallen bent, en dan weer opstaat en opnieuw begint. Richt je focus weer op dankbaarheid. Je hoeft niet naakt rond te lopen, toch? Je hébt kleren om aan te trekken. Dat is iets om dankbaar voor te zijn.

En we verzekeren je, dat die gevoelens van dankbaarheid een verschil zullen maken, al is het alleen maar voor de kleinste dingen, voor een glimlach van een vreemde, dankbaarheid dat de zon vandaag toch weer opkwam, dankbaarheid voor bloesems aan de bomen, dankbaarheid voor het zien rondspringen van jonge dieren in de wei, er is zoveel om dankbaar voor te zijn.

Maar… je moet wel de moeite doen om dat gevoel van dankbaarheid op te zoeken. Achterover leunen, chagrijnig en negatief, je richten op alles wat je niet hebt, zal je in de toekomst alleen maar met minder laten zitten dan je vandaag hebt. Zo werkt het nu eenmaal.

Oefen vertrouwen in Source

vertrouwIets anders is dat je vertrouwen kunt oefenen. Vertrouwen op Source, dat er voor alles wat je nodig hebt gezorgd zal worden. Je hoeft niet uit te zoeken ‘hoe’, dat is niet jouw taak. Misschien zijn de problemen die je nu ervaart, lessen om je te leren meer vertrouwen te hebben.

Neem dit in overweging, denk erover na en kijk of je een gevoel van ontspanning kunt vinden in het voelen van wat meer vertrouwen dat de dingen gebeuren met een reden, en dat alles in orde is. Want, in feite is alles in orde.

We hopen echt dat sommigen van jullie de moed mogen vinden om hun houding te veranderen, op te staan en zich te gaan focussen op de positievere dingen in het leven, want hoe slecht je leven er vanuit jouw perspectief ook uitziet, er zijn beslist positieve dingen, je moet alleen bereid zijn ze te zien en te erkennen!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zenden je onze liefde en onze steun, ook als je niet gelooft dat wij dat doen, en daarmee zijn we compleet.

4.3 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Judith
Judith
2 jaren geleden

Ik ben het met een heleboel punten eens. Je kunt ook dankbaar zijn voor het weinige wat je hebt.
En geloof mij, ik heb er echt, door omstandigheden heel diep ingezeten. Ook financieel.
Zo erg dat er niet eens geld was voor 2 maaltijden. Maar je leert wel om te roeien met de riemen die je hebt. Inderdaad is er altijd veel waar je dankbaar voor kunt zijn. Mijn lieve hond, mijn tuin, de plantjes die weer beginnen op te komen, de merels vroeg in de ochtend.
Maar ik ben wel realistisch. Ik denk dat het niet zozeer datgene is wat je moet ontberen wat je weg houdt van geluksgevoel. Althans niet voor mij. Ik denk dat iedereen kan leren, als hij of zij dat wil, om er mee om te gaan. Wat beroerder is, is de constante dreiging van dingen waar je geen invloed op hebt. Prikplicht, gecreëerde hongersnood voor jou en je geliefden, maar ook voor mensen in arme landen die nu al niets meer hebben en ga zo maar door.
De kunst is om het van je af te zetten en door te gaan met je leven en de lichtpuntjes te blijven zien.
Dat is, naar mijn mening, het belangrijkste.
Maar mensen, en nu citeer ik Robert Jensen; ‘blijf rustig!’
Liefde naar jullie allemaal!

Willem
Willem
2 jaren geleden

Dankjewel maar weer voor deze mooie channeling !

Back to top button