Homepagina » UFO Database Archief » Lac de Cherapont, Gouvy (B) 1990 – Zigzaggende lichtbol

Lac de Cherapont, Gouvy (B) 1990 – Zigzaggende lichtbol

Naam: D.U.
Woonplaats: Zwaag, Noord Holland

Ik was in maart 1990 in België op de camping Lac de Cherapont. Rond een uur of 11 ging ik naar buiten omdat het heel helder was. Ik ging op mijn rug liggen om te kijken naar de sterren (altijd al mooi gevonden).

Uit het niets zag ik een lichtbol verschijnen dat daarna heel snel naar links ging en toen weer heel snel naar rechts, even bleef hangen en met hoge snelheid omhoog schoot en verdween. Ik wist zeker dat het geen vliegtuig was. Niemand gelooft je dan als je dit vertelt.

Het mooie was dat mijn verhaal 5 jaar later werd bevestigd in een tv programma dat over ufo’s etc. ging. Het waren 5 mensen die het ook hadden gezien in een plaatsje Bovigny een paar km. verderop. Dat gaf mij de bevestiging dat er echt wel meer is dan leven op aarde en dat het niet aan mij lag.

Nou kom ik nog 6 keer per jaar op deze camping (hike, mountainbike) en heb er daarna ook op gelet.

Ik heb het 1 keer meegemaakt in mei 2007, ook in de avond, dat er ook uit het niets een lichtbol kwam en daalde tot een km. boven de grond, daarna heel snel boven de grond hing en met een bloedgang weer omhoog en verdween.

Ik ben al een tijd op zoek naar de uitzending op tv maar weet niet meer op welke zender deze was, meen RTL 5 in 1995, heb al behoorlijk zitten googlen maar nog niks tegengekomen helaas.
Let er natuurlijk elke keer weer op als ik in België ben, het enige wat ik elke keer zie is een lichtpuntje (heel hoog in de lucht) dat met zeer hoge snelheid voorbij komt in een rechte lijn zeker geen vliegtuig, satelliet??

Met vriendelijke groet,
D.U.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

agema

Fleur Agema: kans op transmissie nu groter voor gevaccineerden dan voor ongevaccineerden

Nooit eerder waren er zoveel mensen besmet ...

australi

Australië: geen levensreddende operaties meer voor ongevaccineerden

Ziekenhuizen in de Australische deelstaat Queensland voeren ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x