UFO Database Archief

Landgraaf 10 december – Stilhangende groene, rode en witte felle lichten

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: C.B.
Woonplaats: Landgraaf

Op zaterdag 10 dec. j.l bracht ik mijn dochter en een aantal vriendinnen naar een restaurant om hun behaalde kampioenschap te vieren. We reden in onze wijk door het industrieterrein en ik zag in de verte al lichten op +/- 40 meter hoogte en ik dacht, er staat daar toch geen hijskraan ofzo. Toen we dichterbij kwamen zag ik de lichten ineens zeer goed rechts van me en stopte onmiddelijk de auto. Ik zag een groen, een rood en een aantal felle witte lichten die stil in de lucht hingen. Ik zei gelijk aan de meiden: “kijk eens, wat is dat?” Mijn dochter riep gelijk: “het hangt stil in de lucht pap!” Ik zei: “vliegtuigen kunnen niet stil hangen schat!”

Ik kon door de lichten heen niks herkennen helaas. Ik reed stapvoets verder en sloeg een zijstraat in waarop één van de meiden riep: “misschien is het een helikopter?!” Weer stopte ik de auto en zette de radio af en draaide een raam open. Geen geluid te horen op pakweg 100 meter afstand. Ik dacht gelijk; dit is niks aards en het object vloog verder en wij vervolgden ook onze weg. Het heeft me dagen bezig gehouden en ik weet wat ik gezien heb; zeker geen vliegtuig.

Gr,
C.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nb99
nb99
9 jaren geleden

hetzelfde gezien

Hallo, ik heb hetzelfde gezien ongeveer 20 jaar geleden in Parijs toen ik op vakantie was daar. Ik keek vanuit mijn hotelkamerraam naar buiten en zag 2 dingen in de lucht hangen, ik zag voornamelijk de rode en groene lichten zoals jij ook zegt. Ze hingen bewegingsloos in de lucht zonder geluid verder. Ze waren vrij groot.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x