Homepagina » UFO Database Archief » Landgraaf 10 december – Stilhangende groene, rode en witte felle lichten

Landgraaf 10 december – Stilhangende groene, rode en witte felle lichten

Naam: C.B.
Woonplaats: Landgraaf

Op zaterdag 10 dec. j.l bracht ik mijn dochter en een aantal vriendinnen naar een restaurant om hun behaalde kampioenschap te vieren. We reden in onze wijk door het industrieterrein en ik zag in de verte al lichten op +/- 40 meter hoogte en ik dacht, er staat daar toch geen hijskraan ofzo. Toen we dichterbij kwamen zag ik de lichten ineens zeer goed rechts van me en stopte onmiddelijk de auto. Ik zag een groen, een rood en een aantal felle witte lichten die stil in de lucht hingen. Ik zei gelijk aan de meiden: “kijk eens, wat is dat?” Mijn dochter riep gelijk: “het hangt stil in de lucht pap!” Ik zei: “vliegtuigen kunnen niet stil hangen schat!”

Ik kon door de lichten heen niks herkennen helaas. Ik reed stapvoets verder en sloeg een zijstraat in waarop één van de meiden riep: “misschien is het een helikopter?!” Weer stopte ik de auto en zette de radio af en draaide een raam open. Geen geluid te horen op pakweg 100 meter afstand. Ik dacht gelijk; dit is niks aards en het object vloog verder en wij vervolgden ook onze weg. Het heeft me dagen bezig gehouden en ik weet wat ik gezien heb; zeker geen vliegtuig.

Gr,
C.B.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • nb99 schreef:

  hetzelfde gezien

  Hallo, ik heb hetzelfde gezien ongeveer 20 jaar geleden in Parijs toen ik op vakantie was daar. Ik keek vanuit mijn hotelkamerraam naar buiten en zag 2 dingen in de lucht hangen, ik zag voornamelijk de rode en groene lichten zoals jij ook zegt. Ze hingen bewegingsloos in de lucht zonder geluid verder. Ze waren vrij groot.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  supermarkt

  Sluiting ‘corona-supermarkt’ gepaard met groot machtsvertoon: ‘Dit hoort thuis in een politiestaat’

  In Noord Deurningen is een supermarkt gesloten ...

  artsen

  640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

  Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een ...

  >