UFO Database Archief

Landgraaf 3 oktober – Groot rondtollend object met rode/witte verlichting

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo allemaal,

Om 20.45 stond ik in de keuken en ik keek uit het raam toen er een UFO voorbij vloog. De grootte was moeilijk in te schatten. misschien tussen de 10 en 20 meter(??).

Ik ben na 1 min ofzo meteen boven uit het raam gaan kijken. Overduidelijk voor mij geen vliegtuig. Er zaten geen vleugels aan. Het tolde langzaam rond met rechthoekige lichten, rode en witte. Er was absoluut geen geluid te horen (wat bij een vliegtuig een heel ander geval is).

Het vloog heel langzaam boven het boerenveld (wat vanuit mijn keukenraam goed zichtbaar is). Het leek erop alsof hij het gebied aan het scannen was (of wat ze ook maar doen??). Hij vloog verder boven de bomen na het onderste boerenveld en verdween uit het zicht. Daarna is hij nog 1 x teruggekomen.

Ik heb mijn vriendin gebeld (zij woont in Heerlen) en gezegd dat zij in de tuin moest gaan staan en naar boven moest kijken. 5 min later belde ze mij terug en zei alleen maar; “oh, dat meen je niet”. Na 10 min belt ze me weer en verklaart dat er 3 stuks waren en 1 werd achtervolgd door een helikopter. Dit moeten meer mensen gezien hebben. Het is nog vroeg en er is nog veel verkeer op de weg.

Groetjes,
C. uit Landgraaf

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x