UFO Database Archief

Langdorp (B) 18 april – Rond zilverkleurig object

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag 18 april 2010. Een mooie zonnige zondag, het is ongeveer 17 uur. Ik en mijn vriend zitten op het terras. Ik geniet van het prille groen van de bomen dat mooi afsteekt tegen de blauwe lucht. Mijn oog valt op een rond zilverkleurig voorwerp hoog in de lucht dat zich vrij snel in één rechte lijn verplaatst, ik blijf het volgen tot het uit mijn gezichtsveld verdwijnt. Wat ik gezien heb weet ik niet, zeker geen vliegtuig want er was toen een vliegverbod. Eerst dacht ik dat het een satelliet was maar toen ik op deze site terecht kwam blijkt dat er nog mensen deze voorwerpen hebben gezien.

P.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
leonie67
leonie67
12 jaren geleden

Ik heb die ook gezien.Op zaterdag 17 juni vroeg in de middag. Heel hoog dus hoe groot ze werkelijk waren is niet in te schatten. Er waren er meerdere bij elkaar en dan kwam er weer eentje alleen over. Aangezien het vliegverbod toen gold moet het wel iets anders geweest zijn. Satellieten zijn ook uitgesloten want die zijn niet met meerdere bij elkaar. Ik denk doordat de lucht zo klaar was doordat er geen vliegtuigen waren we dit hebben kunnen waarnemen. Fijn te horen dat er meerdere mensen dit gezien hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x