Homepagina » Financieel » Laten we met z’n allen de elite te slim af zijn. Zo kun je net als vele anderen verlost worden van financiële ellende
Laten we met z'n allen de elite te slim af zijn. Zo kun je net als vele anderen verlost worden van financiële ellende

Laten we met z’n allen de elite te slim af zijn. Zo kun je net als vele anderen verlost worden van financiële ellende

We zijn inmiddels alweer aanbeland in de laatste maand van het jaar, en kruipen zo langzamerhand weer richting 2018.

En alhoewel de overheid ons belooft dat we er in 2018 allemaal ‘weer’ op vooruit gaan, zo lijkt ook dit jaar het tegendeel waar.

Want door hogere belastingen, btw, een hogere gas/stroomrekening en duurdere boodschappen, lijken we er in 2018 onderaan de streep juist weer flink op achteruit te gaan.

Wat ga jij eraan doen om dit gat in het nieuwe jaar op te vangen? Om zo eindelijk verlost te zijn van die financiële ellende. Want, laten we wel wezen, geld is nou eenmaal belangrijk in Nederland. Je betaalt er immers je rekeningen mee.

Naar aanleiding van een onderzoek dat we zijn gestart onder een deel van onze lezers, zijn we te weten gekomen dat veel mensen wel (meer) geld willen verdienen en financieel onafhankelijk willen zijn, maar simpelweg geen enkel idee hebben waar ze moeten beginnen.

Vijftien procent van alle ondervraagden wist niet waar zij moesten beginnen om financieel onafhankelijk te worden, en de kans is groot dat jij ook bij die groep hoort.

Gelukkig hebben wij daar het antwoord op, want op 28 december deelt Jacko Meijaard nog één keer zijn methode om financieel onafhankelijk te worden, exclusief voor lezers van NineForNews.

Jacko heeft het voor elkaar gekregen om via het internet financieel vrij te worden, en kan hierdoor zelf bepalen hoe zijn dag eruitziet. Hij hoeft nooit meer voor een baas te werken, verdient geld terwijl hij op vakantie is en legt jou in zijn exclusieve webinar uit hoe hij dit doet.

Jacko Meijaard gaf tot nu toe een uiterst succesvolle Internet Masterclass, waardoor lezers van NineForNews de informatie en middelen kregen om zelf ook (financieel) onafhankelijk te worden.

Enkele maanden geleden organiseerde hij voor de één na laatste keer dit gratis webinar, en één van de deelnemers had het volgende te zeggen:

Jacko, ik wil je bedanken voor deze waardevolle en verhelderende informatie over geld, en geld verdienen in het algemeen. Ik weet nu hoe ik juist door minder te werken, meer geld kan
verdienen, in plaats van andersom. Want zoals je in het webinar al aangaf denken de meeste mensen verkeerd. Zij snappen niet dat je door harder te werken, alleen maar meer opgeeft. Je
verdient er niet meer mee, en krijgt er ook geen vrijheid voor terug. Door jou ben ik andersom gaan denken en weet ik nu wat ik moet doen om financieel vrij te worden. Door de kennis van dit webinar ben ik drie weken geleden op luxe vakantie geweest naar Florida, en verdiende ik ook tijdens mijn vakantie geld (dankzij het internet!). Ik wil je hier hartelijk voor bedanken!

Zoals je leest gaat het hier niet alleen om geld verdienen, maar ook om de lifestyle die erbij hoort en wat het belangrijkst van allemaal is: vrij zijn. Zelf bepalen waar en wanneer je ‘werkt’ en baas zijn over je eigen leven.

Stel je eens voor hoe trots je familie, kinderen en kennissen op je zullen zijn wanneer je uit eten gaat, en je gewoon kunt zeggen “dit keer betaal ik!”.

In de Internet Masterclass van Jacko sta je er nooit alleen voor. Jacko staat bekend als iemand die van iedere deelnemer een succes wil maken, en helpt iedereen meer dan nodig is.

Jacko reageert vaak al binnen een half uur op mijn vragen. Hij zegt me precies wat ik moet doen, hoe ik dit moet doen en waarom ik dit moet doen. Zonder Jacko was ik nu nog aan het werk voor mijn baas.

Wil jij voor de laatste keer van 2017 meedoen, en van 2018 een knallend jaar maken? Schrijf je dan nu in voor het webinar op 28 december 20.30 uur, via deze link.

Laten we met z’n allen de elite te slim af zijn en in 2018 eindelijk financieel onafhankelijk worden.

Meld je nu aan via onderstaande link, maar doe dit snel. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden kan via deze link >>

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

klokkenluider

Klokkenluider Justitie waarschuwt pedoseksuele elite: ‘Ik kom achter jullie aan’

Huig Plug, klokkenluider van Justitie, trok de ...

lockdown

Kijk: Mondkapjes, vaccins, lockdowns, slavernij – deze man voorspelde het vorig jaar al

Gisteren werd bekend dat de regering van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!