UFO Database Archief

Leek 25 juni – Gestreepte oranje lichtbol

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dit is nu de 2e keer dat ik dit zelfde UFO verschijnsel zie, en nu bij de 2e keer wil ik hem graag jullie melden.

Ongeveer 60 minuten geleden, om 23:00 uur, reed ik op mijn motorfiets van Leek de A7 op naar mijn woning in de stad Groningen en na een minuut of vijf rijden, heb ik daar een UFO recht boven de snelweg gezien. Het was al iets schemerig maar zeker licht genoeg om te zien dat geen luchtballon, vliegtuig of vuurbal was. Het object dat ik gezien heb was een geel/oranje achtige licht-bol met donkere geometrische strepen erop. Het object bewoog in tegengestelde richting met een zeer constante snelheid op een hoogte van ongeveer 100 a 150 meter hoog.

Toen ik het in eerste instantie tegemoet reed dacht ik dat het een heldere ster in de lucht was. maar al snel merkte ik op dat hoe langer ik er naar keek hoe meer dichterbij het kwam, iets wat je bij een normale ster niet zal zien in de lucht, als je die tegemoet rijd. Doordat hij steeds dichter kwam was duidelijk te zien dat het een soort voertuig leek en maar op ongeveer een 100 a 150 meter hoogte vloog, en zeker geen ster.

Na kort verloop reed ik er letterlijk onderdoor met 120 km/h op de snelweg, toen dit gebeurde was het ook duidelijk te zien dat het object in tegengestelde richting zich boven mij voortbewoog. Niet omdat ik mij voortbewoog op de snelweg maar omdat het ook duidelijk te zien was de het voertuig in de lucht een hogere constante snelheid had. Ik vond dit een zeer bijzondere ervaring en dit is nu de 2e keer dat ik dit type UFO zie.

Vriendelijke groet,
H.V.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x