Homepagina » UFO Database Archief » Leek 25 juni – Gestreepte oranje lichtbol

Leek 25 juni – Gestreepte oranje lichtbol

Dit is nu de 2e keer dat ik dit zelfde UFO verschijnsel zie, en nu bij de 2e keer wil ik hem graag jullie melden.

Ongeveer 60 minuten geleden, om 23:00 uur, reed ik op mijn motorfiets van Leek de A7 op naar mijn woning in de stad Groningen en na een minuut of vijf rijden, heb ik daar een UFO recht boven de snelweg gezien. Het was al iets schemerig maar zeker licht genoeg om te zien dat geen luchtballon, vliegtuig of vuurbal was. Het object dat ik gezien heb was een geel/oranje achtige licht-bol met donkere geometrische strepen erop. Het object bewoog in tegengestelde richting met een zeer constante snelheid op een hoogte van ongeveer 100 a 150 meter hoog.

Toen ik het in eerste instantie tegemoet reed dacht ik dat het een heldere ster in de lucht was. maar al snel merkte ik op dat hoe langer ik er naar keek hoe meer dichterbij het kwam, iets wat je bij een normale ster niet zal zien in de lucht, als je die tegemoet rijd. Doordat hij steeds dichter kwam was duidelijk te zien dat het een soort voertuig leek en maar op ongeveer een 100 a 150 meter hoogte vloog, en zeker geen ster.

Na kort verloop reed ik er letterlijk onderdoor met 120 km/h op de snelweg, toen dit gebeurde was het ook duidelijk te zien dat het object in tegengestelde richting zich boven mij voortbewoog. Niet omdat ik mij voortbewoog op de snelweg maar omdat het ook duidelijk te zien was de het voertuig in de lucht een hogere constante snelheid had. Ik vond dit een zeer bijzondere ervaring en dit is nu de 2e keer dat ik dit type UFO zie.

Vriendelijke groet,
H.V.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitsland

Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

tandartsen

Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

Het aantal mensen dat last heeft van ...

>