UFO Database Archief

Leende 15 juni – Driehoekig object, bestaande uit zilverkleurige bollen

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste Niburu,

15 Juni was ik op het parkeerterrein van het winkelcentrum (bij de Piet Kerkhof). Mijn ma was nog wat vergeten te halen bij de supermarkt, dus ging ze weer naar binnen. Ik en mijn pa bleven op het parkeerterrein wachten.

Ik keek wat rond en opeens werd mijn aandacht getrokken naar de lucht. Daar zag ik iets wat ik niet kon verklaren.

Het was zilverachtig, en hoewel de zon scheen, reflecteerde het niet. Het zag eruit als twee bollen naast elkaar en dan een bol van gelijke grootte in het midden eronder (als een omgekeerde driehoek). Er tussenin leken dunne lijnen te lopen.

En hoewel ik wel dacht dat het iets bijzonders was, kon ik het niet delen met mijn pa, want ik leek wel verdoofd te zijn. Ik bleef kijken en toen opeens was het weg. En daarna vertelde ik mijn pa pas wat ik had gezien. Helaas heb ik het dus niet met hem kunnen delen.. Hij heeft het niet gezien.

Ik ben benieuwd of iemand anders het gezien heeft en of het iets is wat meerdere mensen weleens gezien hebben (de vorm).

Met vriendelijke groet,
S.W.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x