UFO Database Archief

Leerdam 24 maart – Vreemde rechte strepen en donkere schotel

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de middag van 24 maart zat ik in de voortuin te genieten, samen met mijn dochter, van het heerlijke weer. We keken naar de lucht. Veel prachtige sylphs, concludeerde ik. Op een gegeven moment keek ik naar links, net langs de bejaardenflat die prominent aanwezig is in ons blikveld, en zag dat er voor een prachtige sylph iets vreemds gebeurde. Ik wees mijn dochter erop en zij zag het ook.

Wat we zagen is moeilijk te beschrijven: het was alsof er een luchtspiegeling voor de sylph langstrok. Een soort barcode zagen we zich verplaatsen naar links. De strepen waren doorschijnend in plaats van zwart. Toch was het heel duidelijk te zien… Het trok langs en liet geen enkel spoor achter…

We bleven kijken of er nog andere soortgelijke verschijnselen te zien waren. Nee dus. Wat ik op een gegeven moment wel zag, recht voor me, was een rare zwevende schotelachtige vorm, donker gekleurd. Klein en ver, hoog. Ik wees mijn dochter erop, maar zij zag hem niet. Ze moest tegen de zon inkijken. Ik had mijn hand opgeheven om de zon af te schermen.

Joh, dat is geen vogel hoor, zei ik. Geen vleugels te zien, en hij vliegt zo recht… Omgekeerde donkere schotel. Na een minuut of twee was hij buiten zicht.

Vriendelijke groet,
L.R.,
Leerdam

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x