ongebruikte categorie

Leeuwarden, 20 maart – 25 meter breed object met pulserende gekleurde lichten

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gemeld door
Naam: R.H.
Woonplaats: Leeuwarden

Tijd: 23.35 uur
Datum: 20 maart 2014
Plaats: Leeuwarden

Kleur: Wisselende pulserende kleuren, rood, oranjegeel, blauw, wit
Grootte: Denk dat het wel 25 meter breed was
Vorm: Ik kon alleen de vorm van de lichten zien en dat leek op een schotel

Beschrijving van de waarneming
Was nog laat de hond aan het uitlaten bij ons in de buurt (richting Drachsterplein), toen mijn aandacht werd getrokken door een fel pulserend licht dat aan de hemel stond. Het licht ging van rechts naar links en het verschoot van kleur: rood, oranjegeel, blauw, wit. Het was de ene keer iets feller dan de andere keer. Het licht was in het midden gewoon vlak, aan de zijkanten liep het als een ‘big smile’ omhoog. Ik heb er minstens een minuut of tien naar gekeken en bleef op één plaats. Ik baalde dat ik mijn mobiel niet bij me had. Daarna ben ik naar huis gegaan en heb mijn digitale camera opgehaald, alleen was het object inmiddels verdwenen.

3.5 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x