UFO Database Archief

Leeuwarden 9 augustus – Twee felle lichten met tussenpozen richting noorden

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: I.H.
Woonplaats: Leeuwarden

Vlak voor wij naar boven gingen om te gaan slapen zaten we nog in de huiskamer en mijn dochter van 31 jaar zei ineens: “Kijk eens wat een licht boven dat dak.”

Ik kijk naar het raam en daar zien we een fel rond wit-geel licht boven het dak van onze overburen. We keken er even naar en gingen toen naar boven, mijn 22 jarige zoon geroepen en met z’n drieën uit het dakraam van mijn slaapkamer gekeken. We hoorden niets. Het licht verplaatste zich, maar niet zoals een vliegtuig maar het bewoog met verschillende tussenpozen over verschillende afstanden. En toen kwam er nog een licht, het was nog feller en groter dan het eerste en het leek wel recht op ons af te komen. Het andere licht verdween naar het noorden en was in een keer weg. Het andere bleef even hangen en kwam toen niet meer dichterbij en ging toen op dezelfde wijze naar het noorden en verdween uit zicht.

We hebben nog een tijd gekeken maar er kwamen niet meer. Het was ongeveer 20.25 uur gisteravond (09-08-2012) en het duurde een minuut of vijf. Ondertussen vlogen er drie vliegtuigen over en er was een heldere sterrenhemel. De lichten waren beduidend groter dan de sterren die we zagen. De lichten knipperden niet.

Wij hebben alledrie nog nooit iets dergelijks gezien. Mijn dochter is al jaren stewardess.

Hierna zijn we gaan slapen, maar mijn dochter A. hoorde later de volgende zin: “Degene die mogen kijken zonder audio zijn de ontmoedigden van het aardse volk.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x