UFO Database Archief

Leiden 9 oktober – Veel objecten zichtbaar met IR-kijker

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik zit vanavond, rond 22.00 a 22.30 op 9 oktober 2010, ruim een half uur bij ons op het dakterras in Leiden.

Niet voor het eerst, maar vaak heb ik het niet gedaan, zit ik met mijn infraroodkijker de heldere avondlucht in te kijken. Maar, echt, het lijkt wel de A2 boven Leiden. Een en al ufo’s. Ik tel er wel 40 in die periode. En ik ga zo direct weer terug, maar ik kreeg een lamme hand van het naar boven kijken met die kijker, dus even pauze en ik wil dat direct even kwijt bij jullie. En naar aanleidng van jullie artikel over spoedbijeenkomst en de artikelen over 13 en 10-10-’10 vind ik dit wel opvallend en het direct melden waard.

Ik weet gewoon niet wat ik zie!! 95% trekt met zeer hoge snelheden, meestal in rechte lijnen, van Oost naar West. Een ufo heb ik zien afremmen en een bocht zien maken. Een aantal kruisten elkaar en anderen gingen richting Noord.

Met vriendelijke groet,
M.K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anonymous
Anonymous
12 jaren geleden

Nightvision

Hallo, ik ben erg nieuwsgierig welk type nachtkijker is gebruikt. Wil er ook graag 1 hebben, maar de Gen 3 kijkers die vaak worden aangeraden zijn vreselijk duur. Graag je reactie!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x