UFO Database Archief

Leiderdorp 27 oktober – Twee rood/goudkleurige bollen

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.
Woonplaats: Leiderdorp

Ik meen afgelopen zaterdagavond (de 27e) iets na twaalf uur twee UFO’s te hebben gezien. Ik nam deze waar in mijn straat in Leiderdorp. Het waren twee gouden objecten die ik ongeveer twee minuten heb kunnen zien.

In die twee minuten bewogen ze van de ene kant van de hemel over me heen (net niet precies over me heen) en verdwenen ze aan de andere kant van de hemel. Ze verdwenen plotseling, eerst werd de ene een klein rood puntje waarna hij in het niets verdween, daarna volgde de ander die daar iets meer moeite mee leek te hebben. Die werd een klein rood puntje, dan weer een gouden bol, toen een kleine gouden bol, een klein rood puntje en verdween uiteindelijk ook in het niets (Dus niet achter een wolk).

Het licht wat er vanaf kwam was heel helder en absoluut niet van een vliegtuig afkomstig. Het waren twee ballen/stippen die er continu waren (niet knipperend) en ze waren, vanaf mijn perspectief op dat moment, beduidend groter dan de sterren. Ze bewogen in een redelijk constant tempo maar leken na een minuut iets te versnellen. Ze versnelde niet ten opzichte van elkaar. Mijn vriendin heeft het fenomeen ook gezien nadat ik haar er op wees.

Ik vraag jullie oordeel over de kans dat dit gewoon twee satellieten waren.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x