UFO Database Archief

Lelystad 21 mei – Heldere bol met witte slierten

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.H.
Woonplaats: Lelystad

Afgelopen zaterdag 21 mei, rond 11:00 uur in de ochtend, was ik met mijn twee zoontjes op de speeltuin bij ons in de wijk (Lelystad). Terwijl mijn kleinste zoon van 2 jaar oud de glijbaan op en af ging, viel mijn blik op een heldere witte bol in de lucht. Het hing stil op een plek en er kwamen slierten helder witte substantie onderuit. Deze verdwenen en kwamen tot tweemaal toe terug. De grootte van de bol kan ik niet schatten omdat de hoogte mij onduidelijk was maar het zal niet veel hoger dan 1km zijn geweest.

Omdat ik mijn aandacht bij mijn zoontje moest houden vanwege het klimwerk keek ik afgewisseld naar mijn zoon en wat zich afspeelde in de lucht. Nadat de bol was gestopt met de slierten werd deze langzaam kleiner en kleiner maar bleef exact op dezelfde plaats hangen.

Het zou mij teveel tijd hebben gekost een camera van huis te halen, dus ik bleef geboeid staan kijken. Er kwam op dat moment een buurtbewoner de speeltuin in lopen die ook omhoog keek naar waar ik keek. Ik was in de veronderstelling dat deze man de bol ook zag. Omdat mijn zoontje weer de glijbaan opklom moest ik mijn aandacht even op hem richten, toen ik vervolgens weer naar boven keek was de bol plots verdwenen. De buurtbewoner kwam bij mij langsgelopen en ik vroeg hem of hij nu ook die bol had gezien, helaas, hij had wel omhoog gekeken maar niets gezien.

Op het moment dat ik de bol aan hem wilde beschrijven zie ik de bol een stuk meer naar het westen wegvliegen, eerst zag de buurtbewoner dit niet, maar toen ik het aanwees zag ook hij het duidelijk. We zeiden allebei dat het te snel voor een vliegtuig was, het was helder wit en maakte geen geluid.

Het vloog vervolgens in een flauwe bocht in noordelijke richting en verdween uit het zicht. Dit is de eerste keer dat ik iets dergelijks waarneem, maar ik was/ben diep onder de indruk. Ik hoop dat meer mensen dit voorval hebben gezien en wellicht gefilmd hebben.

Vriendelijke groet,
Dhr. M.H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x