Buitenland

Door het Westen geprezen Witte Helmen kidnappen 44 kinderen om chemische aanval in scène te zetten in Syrië. Wat je moet weten

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische ambassadeur in Washington, Anatoli Antonov, heeft de VS gewaarschuwd dat jihadisten opnieuw een chemische aanval in scène willen zetten om Amerikaanse aanvallen op Syrië uit te lokken.

Antonov heeft daarom zijn Amerikaanse gesprekspartners op het hart gedrukt niet weer ‘op niets gebaseerde illegale agressie tegen Syrië’ te plegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De VS zouden samen met Frankrijk en Groot-Brittannië al voorbereidingen treffen voor aanvallen op Syrische strijdkrachten.

Chloor

De terreurgroep Tahrir al-Sham, eerder bekend als het al-Nusra Front, wil die acties volgens Russische inlichtingendiensten uitlokken.

Daarvoor zou de groep in de door jihadisten beheerste provincie Idlib zelf een aanval met gif op burgers gaan doen.

Tahrir al-Sham zou al tanks met chloor hebben verzameld in een dorpje bij Jisr al-Shughur, circa 50 kilometer ten noordoosten van de Syrische havenstad Latakia.

44 kinderen

De beweging zou bij de ‘gifaanval’ ook kinderen van gijzelaars of gevangenen willen gebruiken.

De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid Muallem heeft gezegd dat de Witte Helmen 44 kinderen gekidnapt hebben in Idlib om een gifgasaanval in scène te zetten.

“Achter deze Witte Helmen zitten de Britse geheime diensten,” zei hij. “Zij sponsoren hen, zij leiden hen.”

Eerdere geënsceneerde aanvallen

“Zij zaten achter eerdere geënsceneerde aanvallen en nu bereiden ze zich voor op een aanval met chemische wapens in Idlib,” aldus Muallem.

Hij benadrukte dat het Syrische leger zulke wapens niet hoeft in te zetten en er niet eens over beschikt.

Foto: Applodion Wikimedia Commons

[ANP, Sputniknews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Tja beste mensen,

Wat ik mij nu werkelijk afvraag in deze zaak wat vreselijk stinkt is het volgende, en hoop eigenlijk dat ik hierin niet alleen sta, ik bedoel in dat afvragen natuurlijk.

Het volgende en ik citeer: “De VS zouden samen met Frankrijk en Groot-Brittannië al voorbereidingen treffen voor aanvallen op Syrische strijdkrachten.”

Concreet…..zou de VS nu echt niet bij machte zijn om geheel in hun uppie een aanval uit te voeren op Syrië, waarom moeten Frankrijk en Engeland hun hierin bijstaan…..

Ja natuurlijk, deze landen liggen in het nagenoeg bijna omgevolkte Europa….waar reeds duizenden strijders klaar staan om hier de boel eerst naar de klote te helpen financieel gezien om het daarna geheel naar HUN WENSEN weer op te tuigen, compleet met kant en klare WETGEVING (sharia).

En als de slachting dan héél binnenkort gaat beginnen hebben ze in elk geval een heel mooi sprookje om wraak te nemen op het “westen”, Amerika maar voor het gemak even niet mee te nemen in hun conclusie cq wraak….

Wat een verschrikkelijk DOORZICHTIG plan, alleen jammer dat alleen IK het maar zie, want mee de straat op om hier iets aan te doen, ik bedoel dus telkens maar weer meer uitgeknepen worden door “onze” regenten, voorgelogen worden over van alles en nog wat, bijvoorbeeld dat er steeds MINDER WERKLOZEN en UITKERINGSGERECHTIGDEN zijn(nee, njet, niet, nakkes, nada, non, nein enz enz!!), steeds zieker gemaakt te worden door onze pharmaceutische INDUSTRIE waarbij het laatste woord al verklapt waarvoor het bedoeld is, (een industrie wordt namelijk maar voor 1 ding opgezet, …..!!!), en de laatste en allergrootste leugen van dat vieze smerige pedofiele ventje PRUTTE dat het weer zo goed gaat met Neanderland………logisch toch, want achter 3 weekjes moet er weer een theatershow worden opgevoerd onder regie van het knappienet en onder de leiding van Willempie met aan zijn zijde de dame afkomstig van het regime wat mensen welke niet “spoorden” (in hun zienswijze dan wel te verstaan) uit vliegtuigen gooide op een hoogte van ongeveer 10 km en wel ZONDER parachute.

Jaar na jaar gaat dit nu al zo door…….

Beste mensen,

Welterusten, slaap zacht en droom lekker rustig,

Uw regering “waakt” over u, al is het maar met o.a. de slimme meter, uw smartphone welke 24 op 7 365 dgn p.jr op de man/vrouw gedragen wordt, uw BSN enz enz enz…..

En dan nog heel kort over de slimme meter….

Deze verbruikt tot 585% meer stroom dan de analoge meter, deze zend uit met MAGNETRONSTRALEN, veroorzaakt aantoonbaar kanker, maakt mensen én dieren onrustiger en vaak zelfs chronisch ziek, kan een complete TEKENING van uw huis maken met daarin de personen op dat moment aanwezig, in welke gemoedstoestand deze verkeren, in welke kamer dat ze zijn, en WIE het zijn middels spraakherkenning enz enz enz ……

Nog vragen…

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

Alle MSM hebben op voorhand geschreven, aangekondigd dat die IS terroristen opnieuw gifgas aanval gaan doen.

Dat zou dan de derde keer zijn. In Syrië zitten Iraanse troepen, de war monsters is het hierom te doen.
Sevens droppen ze dat gifgas dan kan de EU VS en israehell opnieuw gaan bombarderen daar.
We zijn nu allen op voorhand gewaarschuwd die georkestreerde aanval komt er!
Assad heeft 95% van zijn land terug, geen 1 enkele reden heeft Assad om een chemische aanval te doen.
Rusland valt zwaar door de mand, altijd blablabla .
Bij Afghanistan was het echt, Russen vochten tegen die deepstate, nu in Syrie klopt er van alles niet, ja Putin is daar maar niet echt want VS EU en een heleboel andere landen blijven daar bombarderen, als Israehell die Golan hoogte constant bombarderen is Putin ook oorverdovend stil.

Als dit allemaal zo is voor Rusland waarom kan dit allemaal gebeuren? Enkel blablabla en Rusland laat jan en alleman bombarderen in dat Syrie. Stel die gifgas aanval komt er…
Putin zit daar dan voor jan lul want VS en EU bombarderen dan Assad zijn volk en vernietigen alle infrastructuur.
Uiteindelijk blijft die VS gans dat MO onder horror oorlogen steken.

Die BRICS zogezegd die de petro dollar ging laten vallen…
Wist u dat BRICS door de bankiers rothschilds is opgericht?
Al hun geld hebben zij al onder gebracht in het Oosten.
Nu een doordenkertje…
Die BRICS… Indien dat echt was waarom is China een paar jaar geleden in het IMF gestapt met hun munt???
De elite hun NWO gaat vanuit China-Rusland komen, die landen hun bevolking zijn reeds volledig geknecht onder socialisme/communisme zoals 100j geleden opgericht.
Wij hier zijn nog te vrij, ons soort mens willen ze eruit, ze willen zoals China/Rusland een overheid hier maar het lukt niet!
Er is genoeg info over de bankiers dat zij die petro dollar nu via China willen vernietigen.
Als hier in de EU genoeg rechts aan de macht komt doen banken zoals 1929 en 2008 banken crash en het is gedaan.
Iedereen beseft nog niet dat de bankiers dit allemaal orkestreren zoals ze alle oorlogen aan de mensheid gaven…

salvar
salvar
5 jaren geleden

@gladiator

de fout ligt bij de mensen zelf en wel voor pakweg 40 jaar terug.
ik was toen al een roepende in de woestijn met een enkele anderen die je op een hand kon tellen.
ik werd toen voor racist en kl..tzak uitgescholden omdat ik toen al sprak over een cultuur uit andere landen ons later op zal breken.
werd verrot gescholden en werd net niet bedreigd met de dood.
de regering deed toen aan koppen aaien bij de moslims (is nog niets veranderd) en wij moesten ons schamen om zo verkeerd te denken over deze lieve mensen.
eens zij een moslim wij hebben de tijd en de halve maan zal wapperen op het binnenhof.
nu is het geweeklaag van diegeen die eerst voor een multi samenleving waren niet van de lucht.
komen ze bij mij om te klagen krijgen ze de wind van voren en zeg gewoon of ze hun mond willen houden en dan wordt er gezegd ben jij voor zo,n samenleving?

over de digitale meter iets te zeggen is dat ik hem geweigerd heeft en dat ding is iligaal dus laat niemand zich wijs maken dat dat niet zo is.
beste gladiator ik denk dat het te laat is om nog iets te veranderen ook al wil ik dat.

we zijn en we worden verneukt door onze fijne regering , ik bedoel tuig van de richel.

MVG,
SALVAR

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x