Het Complot

Leylijnen zijn van fundamenteel belang voor het bestaan van iedere ziel

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jullie worden vanuit alle hoeken overspoeld met informatie. Wees waakzaam en alert, want er zit veel desinformatie verborgen tussen alle onthullingen.

Het wordt er met opzet tussen geplaatst om alle informatie aan te merken als nep. De Cabal heeft deze praktijk gedurende haar hele bestaan toegepast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze veranderen hun formule niet, dus geloven ze dat het voor ze blijft werken. Jullie zijn voldoende ontwaakt om nu voor jezelf te kunnen ontcijferen wat waarheid is en wat door hen is bedacht, hoewel er, om jullie er in te laten trappen, altijd een spoortje waarheid in zal zitten.

Probeer alles te bezien met een heldere geest, zonder oordeel, en onthoud, zij vechten eveneens voor hun bestaan. Ze zijn nu bang voor jullie, want er zijn een groot aantal van jullie, in vergelijking met hen. Ze hebben jullie input nodig om te overleven. Ze hebben dit spel generaties lang gespeeld en ze zijn er experts in. Jullie daarentegen hebben niet geleerd bijeen te komen en als een geheel samen te werken, zoals zij deden.

Er zijn nu splijtzwammen onder hen. Elke factie probeert de controle over te nemen. Voor ons is het noodzakelijk eensgezind te zijn en onze kleinzielige geschillen achter ons te laten, zoals ras en geloof etc. Jullie zijn het menselijk ras en jullie weigeren jezelf uit te laten roeien. Wanneer jullie serieus nadenken over alle methodes die ze gebruiken om jullie te vernietigen, zul je zien dat alles wat ze doen ontworpen is om de kwaliteit van het leven te vernietigen en om ziekten en lijden voor de massa’s te creëren.

Jullie moeten begrijpen dat jullie lijden, woede, angst en wanhoop hun zuurstof is. Waarom leiden zovelen van jullie, vanwege angst, zulke miserabele, hulpeloze levens? Als je de controle over je eigen leven neemt en weloverwogen keuzes maakt, en weigert de propaganda te geloven waarmee je gebombardeerd wordt, alleen dan zul je de smaak van keuzevrijheid proeven. Jullie moeten beslissen wat het beste voor je is. Je hart zal je leiden. De waarheid werd jullie niet geleerd, en dit is wat jullie je beginnen te realiseren; het werpt een heel ander licht op alles.

Jullie zien nu duidelijk dat de neergang van het menselijk ras zorgvuldig gepland was, jullie waren je hier volledig onbewust van, dus het kan jullie worden vergeven dat het wat tijd kost om dit te bevatten. Dit is een kritieke tijd in de geschiedenis van de mens. Het is tijd om te ontwaken en verantwoordelijkheid te nemen. Doe niet langer als schapen, want tijd is van het grootste belang. De Cabal heeft grote plannen voor 2014. Ze geloven dat ze deze plannen kunnen uitvoeren zonder enige hinder door jullie. Daarom is het belangrijk dat jullie oppassen en als een geheel handelen.

Ik heb vele malen sinds mijn heengaan gesproken over het grote belang van LEYLIJNEN, en waarom de natuurlijke energie van de Aarde expres voor jullie geblokkeerd werd. Velen van jullie begrijpen dit feit en willen stappen ondernemen om de blokkades, die strategisch werden geplaatst om te voorkomen dat de natuurlijke energie van de Aarde zou vloeien om de mensheid en jullie planeet van energie te voorzien, te verwijderen. Ik vroeg om een speciaal e-mailadres, zodat mensen uit alle landen als één geheel kunnen handelen om die natuurlijke energie terug te claimen. Ik vraag nu om jullie diensten aan te bieden ten gunste van de mensheid en jullie planeet, en om welke stappen jullie ook wordt aangeraden te ondernemen te zetten, teneinde een betere wereld te creëren voor iedereen.

[email protected]

Mark, die wetenschapper is, en een expert op het gebied van leylijnen, heeft een te volgen strategie ontwikkeld. Hij zal jullie met betrekking tot dit onderwerp begeleiden en adviseren. Het is tijd om actief te zijn, om deze prachtige energie te bevrijden en je verbinding met het universum te vernieuwen. Deze uitvoering kost geen geld, alleen maar wat tijd en inspanning.

Ik heb Mark gevraagd een korte samenvatting te schrijven van wat er gevraagd wordt.

“Nu is de tijd gekomen om door te gaan en het werk dat is begonnen door Watkins, Guichard, Thom, Hawkins en Michel et al. af te maken, aangezien leylijnen van fundamenteel belang zijn voor het spirituele bestaan van iedere ziel. Er mag geen verdere aarzeling zijn om mee te gaan in de queeste om de gewijde paden en tellurische energiecentra te midden van onze lokale landschappen opnieuw te herkennen, terug te vinden en zodoende opnieuw in kaart te brengen. Vervolgens, als ze eenmaal geïdentificeerd zijn, moeten deze routes en plekken gereinigd en opnieuw zuiver gemaakt worden ten behoeve van de tijd die gaat komen. Het moet een mondiale taak zijn aangezien geen enkel deel van de Aarde minder belangrijk is dan enig ander met betrekking tot het uiteindelijke resultaat – het licht van liefde, vrede en welvaart voor de hele mensheid.

Deze aankondiging is een uitnodiging om deel te nemen aan een project van ongekende schaal, doch met voorstelbare proporties als resultaat. Het potentieel om onze individuele bevindingen te delen en te coördineren is net zo immens als de resultaten zelf. Door zo’n verspreiding ontstaat de vereniging van landen door middel van de hereniging van het Aardse leylijnennetwerk.

Dit is een prachtige gelegenheid voor alle mensen op de wereld om als een geheel samen te werken. Je zult versteld staan van de resultaten die jullie wachten. Samen zullen we jullie planeet en de mensheid redden. Elke inspanning, hoe klein ook, telt. Iedere ziel telt en heeft jullie hulp nodig. Laat ons 2014 beginnen door actie te ondernemen, vreedzaam, en in de zekere wetenschap dat onze inspanningen resultaten zullen opleveren waarvan komende generaties kunnen genieten. Er wordt van jullie gevraagd een beter heden en een betere toekomst voor allen te creëren.

Bron: Montaguekeen.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nature
nature
10 jaren geleden

Ik wil best meewerken. Maar hoe? Zijn alle leylijnen niet geblokkeerd met kerken etc.?

little rascal
little rascal
10 jaren geleden

Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?

brotherinbeauty
brotherinbeauty
10 jaren geleden

Vaag…..

nature
nature
10 jaren geleden

[quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]
Je ziel is de motor van je lichaam. Zonder ziel geen leven in die body. Je ziel is de brandstof, maar ook onsterfelijk.
Ik las laatst van iemand die zei: soms denk ik, ik zit niet goed in m’n vel… Wie is er dan aan het woord?

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x