UFO Database Archief

Lichtenvoorde 7 juli – Rood/oranje lichtbollen

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: H.N.
Woonplaats: Lichtenvoorde

N.a.v. uw artikel over Lichtbollen wereldwijd, geplaatst op 7 juli 2012, kan ik meedelen dat mijn vrouw en ik gisteravond, 7 juli 2012 omstreeks 22.45u, plotseling eenzelfde rood/oranje lichtbol zagen. Hij verplaatste zich met grote snelheid van zuid naar west.

Ongeveer een kwartier later, omstreeks 23.00u, ik deed net de achterdeur op slot, zag ik er weer een nu van oost naar noordwest verplaatsend, ook weer met grote snelheid..

Het was definitief geen vliegtuig. Er hing een laag wolkendek, het was nagenoeg windstil en er waren geen sterren te zien, deze objecten vlogen dus onder het wolkendek. Enige tijd later brak het wolkendek en zagen we wel sterren en hoorden en zagen een vliegtuig op grote hoogte voorbij gaan. De rood/oranje lichtbollen kwamen qua vorm overeen met de beelden van de video genomen boven Salt Lake city op 30-06-2012.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x