UFO Database Archief

Lichtenvoorde mei – Object met zoeklicht

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: W.B.
Woonplaats: Lichtenvoorde

Ik liep hier vorige week of nog een week eerder (weet het niet eens meer exact) tussen 23:30u en 0:00u buiten (dat dan weer wel heh). Ik loop overdag overigens veel in de natuur nu ik geen werk meer heb. Vermaak me alleen prima maar toch weet ik eigenlijk een ding zeker dat ik niet meer mee wil in dit systeem. Het werkt niet voor me. Ik wil heel graag iets doen… maar dit is een heel ander verhaal.

Maar goed ik zag dus letterlijk een soort licht dat leek alsof men een zaklamp van links naar rechts zwaaide, maar dan hoog in de lucht. Ik vond het apart. Het was knetter helder in de lucht en ik zag ook niets meer hierna.

Ik weet wel dat het die week was waar ik op jullie site las dat meer mensen iets met een zaklamp-achtig licht in de lucht hadden waargenomen. Ik kreeg spontaan de ingeving dat het wel eens hetzelfde zou kunnen zijn wat ik voor maximaal 2 seconden ervoer.

Kreeg het gevoel dat wel even iets aparts was, ik heb geen idee wat het was. Ik zou persoonlijk wel heel erg uitkijken naar het moment waarop de hoogbewuste vredelievende buitenaardsen zich gewoon voorstelden en waarbij iedereen die wil hun schepen mag bekijken en dat gewoon alles gedeeld wordt. Komt wel bij dat we veel moeten leren, maar dat wil ik ook graag. We moeten echt letterlijk volwassen worden nu als mensenras op aarde. Alles duurt naar mijn gevoel al veel te lang, dat gesleur etc. Maar hey, ik ben hier ook gekomen. Er moet nog wat gebeuren dan.

Ik wilde dit graag even delen.

Tezamen komen we er wel, hopelijk is het einde naderbij!

Gr. W.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x