Buitenaards

Lichtschepen en buitenaards contact deel 2 (video)

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In dit vervolg op de film Ships of Light wordt gekeken naar de boodschappen die Carlos Diaz over een periode van 18 jaar heeft gekregen van buitenaardsen.

Duizenden ooggetuigen, waaronder journalisten, wetenschappers en zelfs een oud-burgemeester van Mexico-Stad, hebben naar eigen zeggen ook buitenaardse UFO’s gezien.

Ontdek welke boodschappen Diaz ontving tijdens zijn ontmoeting met buitenaardse bezoekers en wat zij voor ons hier op aarde kunnen betekenen. Er worden ook diverse foto’s en videobeelden van de vermeende buitenaardse UFO’s getoond.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Jawel buitenaards leven bestaat. Voor ons lijkt me het wat duidelijker te zetten dat bijvoorbeeld 911 een best wel gelukte valse vlagoperatie was. Hier op deze planeet hebben we nogal wat zaken uit te zoeken.

han
han
9 jaren geleden

Ben daar aantal keren geweest en heb er vier maanden gewoont. Een keer tijdens een processie rond oud jaar zagen we een oranje licht in de verte dat verscheen en plotseling snel weer naar achtergrond verdween om even later op een andere plek weer te verschijnen.De bewoners daar kijken er niet van op. Het is wel een erg speciale plek. Er is een soort energie daar.

365Y
365Y
9 jaren geleden

Zij ( de buitenaardse beschaving) werken met liefdes energie , deze energie beinvloed het natuurlijke onbewuste proces altijd van deze planeet aarde . Deze verklaring is dan ook een reden voor de verhoogde activiteiten bij bepaalde kosmische (grote) gebeurtenissen zoals het vrijkomen van ongewenste natuurkrachten die indien zij niet zouden ingrijpen, (voor langere tijd) dit ons tijdelijk fataal , en voor onze vrije planeet ongezond zou kunnen worden .

De rampen die wij nu nog altijd over ons afroepen worden door vele beschavingen en meesters op meesterlijke wijze geneutraliseerd door de liefdes energieen . Verder is het niet waar dat de mensen alles maar ongestraft kunnen doen met als oogmerk het behalen van een egoistisch , afbrekend gewenst resultaat , want waar het om gaat is dat de waarheid over de zuiverheid van de Bron moet aangesproken wat er op neer komt dat alle in juiste gehoorzaamheid gerichte activiteiten, leiden tot het verhogen van laag, of bevrijdden van vernauwde bewustzijnen . Wat ik in steen zeg is dat alle wezens van goede wil , meewerken aan het bevrijdden van de alom heersende dwaze kwaadaardige wensen zoals leugens en centraal spiraal centrische wellust.

365Y
365Y
9 jaren geleden

Van mij een zeer dankt binnen en buitenaardsen , wie jullie ook maar zijn .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x