UFO Database Archief

Liessel/Helmond 19 november – Fel knipperend wit licht

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Vorige week donderdag tussens 17.00 en 18.00 uur stond ik buiten met een vriend van mij en ik keek wat rond in de lucht. Opeens zag ik een fel wit knipperend licht. het knipperde niet heel snel. We dachten eerst dat het een vliegtuig was maar toch bleven we er even naar kijken.

Het vloog eerst in een hele grote halve boog vanaf de ene kant van de lucht naar de andere kant. Maar toen hij aan de andere kant was was hij in een keer weg.

Toen keken we weer naar het punt waar we hem begonnen te zien en ineens was hij daar weer. Hij vloog eerst naar de rechtse kant. En opeens maakte hij een hoek naar boven waarna hij even later in een hoek naar links vloog. Toen omlaag, en toen ging hij naar rechts. En toen was hij weer ineens weg en kwam niet meer terug.

Ook nog tijdens dat we deze ufo zagen, zagen we tegelijk ook nog een fel gele bol met een hele grote snelheid rechtdoor van de ene horizon in een rechte lijn naar de andere kant vliegen.

Ik heb wel vaker het gevoel gehad dat ik een ufo zag maar toen kende ik deze site nog niet en was ik nog wat jong. Ook kan ik het nog steeds niet op film vastleggen door het gebrek aan een filmcamera en een goede fotocamera. zodra ik de volgende zie probeer ik hem vast te leggen.

Groeten, C. G.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ufo_database
ufo_database
12 jaren geleden

De waarneming van de felle gele bol zou goed mogelijk kunnen gaan om het ISS station. Hiervan krijgen we dagelijks meerdere meldingen met dezelfde omschrijving. Het ruimtestation (gevolgd door de Space Shuttle) is rond 17:30 uur te zien.

Het knipperende witte licht is onbekend…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x