Homepagina » Linkuitwisseling

Linkuitwisseling

Linkuitwisseling is bedoeld om de vindbaarheid in zoekmachines voor jouw en onze site te verbeteren.

Het principe van linkuitwisseling is eenvoudig. Op jouw site plaats je een link naar NineForNews.nl en wij plaatsen op NineForNews.nl een link naar jouw site. Het plaatsen van een link is gratis.

Spelregels

LinkuitwisselingMet een linkuitwisseling is het de bedoeling dat mensen op NineForNews jouw link zien en erop klikken zodat ze op jouw site uitkomen. Omgekeerd is het de bedoeling dat mensen die op jouw site komen op onze link klikken zodat ze op NineForNews uitkomen. NineForNews heeft op dit moment (aug 2014) meer dan 2,3 miljoen paginahits per maand (bron: Google Analytics).

Zoekmachines hechten waarde aan z.g. ‘inlinks’, dat zijn sites die naar een andere site linken. Door naar elkaar te linken, verhogen beide sites hun z.g. ‘ranking’. Hoe meer sites er inlinken, hoe hoger de ranking en hoe hoger je site in de zoekresultaten komt. Ook kijken zoekmachines naar de ‘kwaliteit’ van de pagina die ‘inlinkt’. Meld je site dus zo snel mogelijk hieronder aan*.

Stap 1 – Voeg onze link toe aan jouw website

LET OP:Voordat je jouw link toevoegt aan onze site is het nodig dat je onze link eerst op jouw site toevoegt op een ‘links-pagina’. Ons systeem controleert namelijk automatisch of de link naar onze site op jouw site aanwezig is en werkt. Wordt deze link niet gevonden, dan wordt je aanvraag automatisch door het systeem afgewezen.

Zorg er ook voor dat de pagina waarop onze link staat makkelijk te vinden is op je site. Links op een losse (zwevende, of bijv. blog) pagina, die mensen niet of moeilijk kunnen vinden hebben weinig effect en aanmeldingen voor dit soort pagina’s wijzen we af.

Onze Link Details
Website URL https://www.ninefornews.nl
Website Naam NineForNews.nl
Website Omschrijving Jouw bron voor het nieuws, waar de reguliere media meestal over zwijgen.
Link Titel Vrij en onafhankelijk nieuws
Onze Link Code

Hier is de complete link HTML-code hoe deze er op jouw site uit moet zien. Je kunt onderstaande code selecteren en kopiëren en hem in de (bron)code van jouw site plakken:

<a href="https://www.ninefornews.nl" title="Vrij en onafhankelijk nieuws" target="_blank">NineForNews.nl - Jouw bron voor het nieuws, waar de reguliere media meestal over zwijgen.</a>

Stap 2

Gegevens van jouw site
<a href="SITE URL" title="LINK TITLE">SITE NAME</a>
Vul hier de URL naar je site in.
Vul hier de naam van je site in.
Vul hier in één zin een korte omschrijving van je site in.
Vul hier de linktitel in van je site.
Geef hier de URL op waar je de link naar onze site link hebt geplaatst.
Vul hier je naam in.
Vul hier je e-mailadres in.

* Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, om je link te weigeren. Hierover is geen correspondentie mogelijk.

 • marianne Pluim schreef:

  goedemiddag,
  mijn website is in het engels past dat ook bij jullie?

  4 likes
 • Ed Gun schreef:

  Ik had er graag nog een plaatje bij gezet, maar kan dat
  in de link niet vinden. Bestaat er een image van 9fornews?

  0 likes
 • lUUK schreef:

  Hallo,

  Ik heb een website gemaakt met wordpress, ik heb geen idee hoe ik die code op de site set.
  Wordpress werkt met een plugin voor links, is hier ook iets voor mogelijk?

  0 likes
  • Techniek schreef:

   Halloo lUUK,

   Ja hoor, in WordPress kun je een pagina aanmaken met een link naar onze site. Je kan dat met een plugin doen, maar je kunt ook een pagina aanmaken, waarop je onze link plaatst. Daarna kun je je aanmelden als link-partner.

   1 likes
 • >