UFO Database Archief

Maassluis 24 mei – Lichtgevende zilveren bol

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.
Woonplaats: Maassluis

Zoals gewoonlijk even een sigaretje roken buiten in de tuin. Altijd al geïntrigeerd geweest door de sterren en zoals gewoonlijk dus weer aandachtig de hemel aan het bestuderen.

3 Jaar geleden heb ik voor het eerst (en tot zojuist de enige) Ufo gezien en daardoor let ik altijd extra goed op de lucht in de hoop om er nog eens een te mogen zien. Tussen nu en 3 jaar geleden heb ik weleens wat lichten in de lucht gezien o.i.d. die ik niet kon plaatsen echter dit hadden makkelijk vliegtuigen, helikopters, satellieten o.i.d. kunnen zijn dus die heb ik uiteraard nooit gemeld. de waarneming van 3 jaar geleden en deze waarneming, daar ben ik 100% zeker van dat die niet te verklaren zijn als vliegtuig, weerballon etc. ook doordat deze zo dichtbij waren en goed waren te zien.

Waarneming:

Vannacht 24-05-2011, omstreeks 02.20 uur, was het licht bewolkt en opeens zag ik op erg lage hoogte een bolvormige ufo welke zich van oostelijke naar noordelijke richting verplaatste op redelijk hoge snelheid in een rechte lijn en steeds lager vliegend +/- dalend met een hoek van 40 graden. kort was het object geheel zichtbaar, het was een grote ronde, zilveren / wit lichte bol, waarna hij achter een wolk verder vloog. door de wolk heen kon ik het object nog volgen omdat het licht gaf / er lichtschijnsel door de wolk heen zichtbaar was. Het object maakte tijdens het waarnemen achter de wolk 1 of andere rare manoeuvre door in een boog beweging omhoog en omlaag te gaan om hierna weer op de zelfde lijn / route uit te komen als waarop hij vloog. Op dit moment moet ik eerlijk toegeven dat aangezien het object erg laag vloog, en naar mijn opinie ook vrij dichtbij was, ik wat bang werd (bang voor het onbekende misschien…?) hierdoor heb ik m’n sigaret (nog 3/4 over) snel weggegooid en ben snel naar binnen gegaan waardoor ik het object niet meer heb kunnen volgen.

Zoals hierboven vermeld kijk ik vaak buiten naar de sterren, ook omdat ik rook. Hierdoor kan ik denk ik de meeste vliegroutes, gebruikelijke snelheden van vliegtuigen en de vlieghoogte redelijk goed inschatten. Dit object vloog erg laag (veel lager dan een vliegtuig echter wel op een hoogte waar nog wolken voorkomen) en niet op een gebruikelijke vliegroute.(zelfs erg dicht boven de huizen) Bovendien maakte het object zo’n rare boog met een zodanige snelheid dat dit 100% zeker weten geen vliegtuig, helikopter o.i.d. geweest kan zijn. Dat het iets (voor mij)verklaarbaars is geweest is zeker uit te sluiten aangezien ik het object duidelijk heb gezien Tijdens de waarneming heb ik geen geluid o.i.d. kunnen waarnemen. Het object bewoog zich naar mijn mening geruisloos voort.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x