ongebruikte categorie

Maastricht 14 september – Zilveren bol/schijf

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: H.
Woonplaats: Maastricht

Vanmorgen toen ik mijn dochter naar school bracht, zag ik toen ik naar het westen keek, in de lucht een hele mooie zilveren bol/schijfvormig object. Het is op dat moment een strak blauwe lucht en zonnig, tijd 08:15 uur.

Ben toen stil gaan staan, en zag dat het stil in de lucht hing. Toen ik zei: “wat is dat?”, en toen ik mijn dochter wilde aanwijzen waar het was, doofde of werd de bol/-schijfachtig object langzaam klein tot een miniscuul bolletje, en toen was het weg. Ik heb het ongeveer tien seconde kunnen bekijken.

Ik ben benieuwd of iemand anders dit ook heeft waargenomen. Locatie waar ik stond is de Kloosterstraat, Scharn te Maastricht. Object bevond zich ten westen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x