UFO Database Archief

Maastricht 17 juni – Drie lichtbollen vertonen onconventioneel vlieggedrag

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Melding via SMS-dienst:

Heden, 0 uur 40, Maastricht, heldere lucht, 1 licht object vanuit het zuiden uit België. Stopt opeens. Vanuit het noorden naderen 2 lichtpuntjes, gaan op dat enkel stilstaand lichtje af en stoppen ook…? Maar stoppen wel zo dat ze met hun drietjes een perfecte driehoek maken. Blijven stilhangen, zeker 2 minuten, dan opeens alledrie terug naar het zuiden richting stad Luik België…

Ik ben ze kwijtgeraakt helaas, eindelijk, they are showing up… eindelijk… ik ga ff een fles wijn openmaken… mijn hart klopt nog steeds als een gek… Ton, they are here…

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lottiechan
lottiechan
12 jaren geleden

Ik heb afgelopen week (dinsdag 9 november, ergens tussen 10 en 12 `s avonds) ook zon soort lichtje gezien, een soort vuurbal, ook in Maastricht.
Zag het eerst aan voor een straatlamp, omdat het stil hing en ik niet zag op het eerste gezicht dat het verder weg was dan een lamp en boven de huizen hing. Ook waaiden de takken van een boom er telkens voor.
Even later echter, bewoog het licht op en neer schommelend naar rechts, op dezelfde hoogte blijvend waardoor het leek alsof het over een huizenblok ging, en daarna verdween het. Ik heb toen de luxaflex in de keuken dichtgedaan en weet niet of er nog meer was, heb het in ieder geval niet gezien dan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x