Homepagina » UFO Database Archief » Maastricht 1979 – Rond metaalachtig object

Maastricht 1979 – Rond metaalachtig object

Naam: L.C.
Woonplaats: Maastricht

Dit is mijn eerste Ufo ervaring. Deze had ik toen ik 12 jaar was in het jaar 1979. Ik weet alleen dat het nog ergens rond de zomer of einde zomer moet zijn geweest. Vanuit mijn venster aan de achterkamer van ons huis hadden we goed uitzicht over de deel Sint Pieter en de Berg.

Zo ongeveer richting de Enci/ richting Veldweg Sint Pietersberg te Maastricht, zag ik een rondachtig metaalachtig object vliegen. Het was geen weerballon en ook geen vliegtuig of zeppelin of luchtballon,(die kennen we goed omdat deze toen vaak en regelmatig over ons huis over kwamen vliegen), maar bleef er een tijdje hangen en daarna was het in een flits weg.

Later heb ik met mijn moeder gesproken die ook het gelijkaardig object heeft gezien toen. We hebben er nooit verder over gesproken. Tot enige maanden geleden. We zijn er beiden van overtuigd dat het een UFO was. Ik vond het wel belangrijk nog, al is het laat te melden.

For the record.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

jones

Kijk: Alex Jones pakt premier Rutte aan en prijst Gideon van Meijeren

Alex Jones besteedde zaterdag in zijn show ...

pierik

Roland Pierik stopt met onderzoek naar vaccinaties: ‘Hij verlaat het zinkende schip’

Jarenlang deed rechtsfilosoof Roland Pierik onderzoek naar ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x