Homepagina » UFO Database Archief » Maastricht 25 mei – Vleugelloos verlicht object

Maastricht 25 mei – Vleugelloos verlicht object

Naam: L.C.
Woonplaats: Maastricht

Ik las vandaag iemand uit Heers in Limburg die een ufo, een wit achtig licht in een soort bolvorm, had gezien.

Gisteren, 25 mei, heb ik een langzaam vliegende UFO gezien, aangezien ik het niet anders kan verklaren. Ik zag een wit, denk door zon weerkaatst licht van het voertuig komen. Het vloog over mijn woning en draaiende verder het kwam van Noord en vloog richting Zuid en nam een langzame bocht. Vanuit mijn raam richting Zuid kijkend zag een vleugelloos object, wit lichtend. Geen knipperlichten. Het had een soort aerodynamische vorm. Geen motoren of uitstoot en ook niets te horen toen ik het raam opende. Ook geen bladen van een helikopter of zoiets. Het kwam vrij laag over de bomen dus denk een paar honderd meter boven de bomen langs. Net als de opstijgende en dalende vliegtuigen zouden doen alleen kwam het niet van een van de door mij gekende en ervaren vliegroutes richting van of naar Maastricht Aachen Airport. Ik vond het vreemd en toen ik net een foto wilde maken was het na een draai verdwenen achter de bomen. Het was geen zweefvliegtuig of ballon en ook niet een parachute. Het had een beetje (maar dan iets ronder van vorm) vorm als de uit Battlestar Galactica vliegtuigen van de Cylons. Maar geen aandrijving gezien of gehoord ook geen uitstoot of damp aan de heldere hemel. Het was nog licht en rond 21.15 tot 21.30 uur dat zich dit afspeelde. Ik kon het niet verklaren dus noem ik het een UFO. Rond dezelfde tijd kwamen er ook nog een klein vliegtuigje en twee straalvliegtuigen op hoog niveau voorbij. Dus vergelijk genoeg. Ik baal dat mijn camera me net met lege batterij in de steek liet.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

griepseizoen

Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

duitse

Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

>