UFO Database Archief

Maastricht 25 mei – Vleugelloos verlicht object

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: L.C.
Woonplaats: Maastricht

Ik las vandaag iemand uit Heers in Limburg die een ufo, een wit achtig licht in een soort bolvorm, had gezien.

Gisteren, 25 mei, heb ik een langzaam vliegende UFO gezien, aangezien ik het niet anders kan verklaren. Ik zag een wit, denk door zon weerkaatst licht van het voertuig komen. Het vloog over mijn woning en draaiende verder het kwam van Noord en vloog richting Zuid en nam een langzame bocht. Vanuit mijn raam richting Zuid kijkend zag een vleugelloos object, wit lichtend. Geen knipperlichten. Het had een soort aerodynamische vorm. Geen motoren of uitstoot en ook niets te horen toen ik het raam opende. Ook geen bladen van een helikopter of zoiets. Het kwam vrij laag over de bomen dus denk een paar honderd meter boven de bomen langs. Net als de opstijgende en dalende vliegtuigen zouden doen alleen kwam het niet van een van de door mij gekende en ervaren vliegroutes richting van of naar Maastricht Aachen Airport. Ik vond het vreemd en toen ik net een foto wilde maken was het na een draai verdwenen achter de bomen. Het was geen zweefvliegtuig of ballon en ook niet een parachute. Het had een beetje (maar dan iets ronder van vorm) vorm als de uit Battlestar Galactica vliegtuigen van de Cylons. Maar geen aandrijving gezien of gehoord ook geen uitstoot of damp aan de heldere hemel. Het was nog licht en rond 21.15 tot 21.30 uur dat zich dit afspeelde. Ik kon het niet verklaren dus noem ik het een UFO. Rond dezelfde tijd kwamen er ook nog een klein vliegtuigje en twee straalvliegtuigen op hoog niveau voorbij. Dus vergelijk genoeg. Ik baal dat mijn camera me net met lege batterij in de steek liet.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x