Homepagina » Columns » Margriet Rijsenbrij » Margriet Rijsenbrij: Vakantie, tijd om een boek te lezen
nieuwetijdskinderen

Margriet Rijsenbrij: Vakantie, tijd om een boek te lezen

Deze maand schrijven de columnisten over een thema: boeken.

“Tijd voor een goed boek!”

De maanden juli en augustus zijn bij uitstek de vakantiemaanden. Gelukkig weer even tijd voor jezelf kunnen nemen, na een jaar van hard werken. Rust! Tijd voor een goed boek!

Dit jaar neem ik zelf het boek van Hans Stolp (De levensopdracht van nieuwetijdskinderen. Wie ze zijn en wat ze ons leren) maar weer eens mee in de vakantiekoffer. Een boek dat ik al menigmaal heb gelezen en waar ik steeds weer nieuwe inspiratie uit haal, om deze kinderen nog beter te kunnen gaan begrijpen.

Hans Stolp: De levensopdracht van nieuwetijdskinderen Hans Stolp geeft in dit boek een prachtige omschrijving van nieuwetijdskinderen. In duidelijke taal beschrijft hij de behoeftes van deze kinderen, wat ze hier op aarde in deze spannende tijd van veranderingen komen doen. En wat er nodig is om de zo broodnodige veranderingen daadwerkelijk te kunnen realiseren. Kinderen zijn en hebben de toekomst, is een veel gehoord gezegde. Het is dan wel de bedoeling dat wij kinderen de gelegenheid geven de ommezwaai naar een nieuwe aarde, een nieuwe manier van leven, te kunnen gaan maken.

Nieuwetijds-, indigo-, kristal- en regenboogkinderen, veelgebruikte termen voor de kinderen van deze tijd. Zelf gebruik ik het liefst de term ‘energie-kinderen’.

Waarom energie-kinderen?

Deze kinderen hebben een verhoogde sensitiviteit, zijn veel gevoeliger voor wat er zich in hun omgeving afspeelt. Ze pikken heel snel signalen op vanuit hun omgeving. Doordat alles waar wij in het leven mee te maken hebben uit energie bestaat, past voor mij de term ‘energie-kinderen’ beter bij ze. Daardoor hoeven we niet ingewikkeld te doen, over de mate van gevoeligheid, welke nog wel eens aan de eerder genoemde termen geplakt wordt. Hiermee plaatsen wij deze kinderen anders automatisch weer in een hokje, waar ze juist niet in (willen) horen.

Energie-kinderen hebben een enorme behoefte om te kunnen zijn wie ze zijn. Ze passen zich niet aan, aan systemen of methoden die wij zinvol vinden, maar willen de oude structuren, waaraan wij als ouders en opvoeders zo vaak graag willen vasthouden, doorbreken om ruimte te creëren voor een nieuwe aarde. Een aarde waar met respect en liefde met elkaar omgegaan mag worden.

Ze willen gehoord worden, om in vrijheid hun eigen keuzes te kunnen maken. Belangrijk is dat wij hen deze vrijheid geven, zodat zij hun eigen wezen kunnen ontdekken, zonder alle oude conditioneringen waarmee wij ze maar al te graag willen opzadelen.

Deze energie-kinderen dragen een ‘helder weten’ met zich mee, weten feilloos met wie ze te maken hebben, luisteren achter de woorden die gesproken worden en prikken daardoor makkelijk door dubbele bodems heen. Wees daarom oprecht en eerlijk in jouw verhaal naar hen toe.

Opdrachten zonder uitleg worden niet zomaar klakkeloos uitgevoerd, ze willen nieuwetijdskindweten wat de zin hiervan is. Ze ervaren grote verbondenheid met hun medemens, de dieren en het milieu. Het zijn meestal deze kinderen die ons attent maken op onrecht en die zich willen inzetten voor het zoeken naar oplossingen. Ze hebben een enorm rechtvaardigheidsgevoel.

Veel van deze kinderen hebben ook paranormale kwaliteiten die voor hun heel gewoon zijn, maar waar de omgeving nog al eens vreemd op reageert. Denk maar eens aan het voorbeeld dat een kind in het gezin de ouders verteld dat er een nieuwe baby op komst is, terwijl de ouders nog niet eens van de (prille) zwangerschap op de hoogte zijn. Luister naar ze, neem ze serieus en laat ze in hun waarde.

Alle kinderen die worden geboren zijn speciaal. Vraag maar eens aan een willekeurige ouder, welk kind het meest bijzonder is en (bijna) elke ouder zal aangeven dat zijn/haar kind dat is. Er zijn natuurlijk uitzonderingen op deze regel, af en toe kom ik een ouder in mijn praktijk tegen, die een andere mening over zijn of haar kind heeft. Deze mening is dan vaak gebaseerd op ervaringen die de ouders met dit kind hebben gehad. Maar waar leren kinderen van? Als ouders zijn wij het voorbeeld voor onze kinderen en wanneer wij hardnekkig aan bepaalde gewoontes blijven vasthouden, zullen deze als vanzelfsprekend worden overgenomen door onze kinderen!

Kinderen zijn onze spiegels

Vanaf 1987 zijn wij met de aarde in een ‘fotonengordel’ terechtgekomen. Deze fotonengordel is een lichtgordel van verhoogde energie. Vanaf dat moment werd er een hogere trillingsfrequentie vanuit de astrale wereld naar de aarde gezonden. In dat jaar hebben wij één week deze verhoogde trillingsfrequentie mogen ontvangen, en vanaf die tijd kwamen wij elk jaar steeds iets langer in deze fotonengordel terecht.

Dat wij niet meteen volledig in de fotonengordel zijn terechtgekomen heeft te maken met de reis die de aarde maakt door het Universum. Het is maar goed ook dat wij niet meteen volledig in deze verhoogde energie zijn terechtgekomen. Ik denk dat er niet veel mensen zouden zijn die dit op een fatsoenlijke manier, zowel fysiek als geestelijk, zouden hebben overleefd. Veel mensen vinden het erg ingewikkeld en confronterend om in het licht te mogen staan en hebben moeite om in het zonnetje gezet te worden.

Hoe vaak hoor je niet op verjaardagen en partijen dat ‘het zo wel genoeg is’, dat al die aandacht om in het middelpunt te staan erg onwennig aanvoelt? Gelukkig hebben wij de gelegenheid gekregen om aan dit licht te mogen wennen. Mogen wij beseffen dat wij het middelpunt van onze eigen wereld zijn. Dit is precies wat de kinderen van deze nieuwe tijd ons leren. Licht vraagt om helderheid, duidelijkheid en transparantie. Het is onze taak om deze kinderen te begeleiden in wat zij hier komen doen. Een grote verantwoordelijkheid ligt hiermee op onze schouders.

Tegen het jaar 2000, bevonden wij ons in het midden van deze energieverhoging, de omslag naar het licht vond hierna plaats. De tijd die wij in de fotonengordel doorbrachten, was vanaf dat moment langer dan de periode die wij in de ‘oude donkere’ energie doorbrachten. Vanaf 21 december 2012 bevinden wij ons volledig in deze lichtgordel. Het is niet voor niets dat er nu zoveel zaken ‘aan het licht’ komen. Situaties die niet meer verborgen kunnen worden in de duistere energie, waarin we eeuwen hebben geleefd.

Elke dag staan de media vol met berichten, waarvan we schrikken en waarop wij met ongeloof reageren, hoe het toch mogelijk is geweest dat dit zolang verborgen is gehouden. Om maar eens een voorbeeld te noemen: een ongelooflijk groot aantal kinderen is door de Kerk seksueel misbruikt. Onder het mom dat deze ‘geestelijk’ ontwikkelde mensen het beste met ze voor hadden. Steeds meer van dit soort afgrijselijke, bijna niet voor te stellen, misbruikverhalen komen aan de oppervlakte.  Alle pijn en trauma’s, zelfs rituelen waarbij kinderen dit met hun leven hebben moeten bekopen, mogen in deze tijd niet meer gerechtvaardigd worden.

Kind met vaderDe tijd is aangebroken om naar onze kinderen te luisteren, de kinderen van de nieuwe tijd, die een wereld vol licht, liefde, acceptatie en harmonie willen creëren.

Dit vooruitzicht maakt mij blij! Laten wij deze nieuwe generatie steunen op hun weg naar de nieuwe maatschappij.

Mijn vakantie kan nu al niet meer stuk!

 

Margriet Rijsenbrij

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Karskens: "Asielpolitiek is het grootste bedrog van de 21e eeuw"

Karskens: “Asielpolitiek is het grootste bedrog van de 21e eeuw”

De asielpolitiek is het grootste bedrog van ...

Exclusief interview met twee getuigen MH17-ramp: "Straaljager haalde toestel neer"

Exclusief interview met twee getuigen MH17-ramp: “Straaljager haalde toestel neer”

De Duitse onderzoeksjournalist Billy Six bracht na ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x