Bewustzijn

Lichaamscellen beginnen massaal te resoneren naar 528 Hz

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groot deel van de mensheid wordt voor het eerst in fysieke vorm volledig bewust opnieuw geboren. Een terugkeer naar het nulpunt.

Vrouwelijke en mannelijke energieën komen weer in balans zodat we fysiek kunnen ascenderen voorbij polariteit en karma.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De mensen die zich aan het front van de veranderingen bevinden beginnen samen te komen en creëren groepen die de Aarde en de mensheid op vele manieren beïnvloeden. De recente opening van de sterrenpoort op 11-11 verbindt ons ook opnieuw met onze broers en zussen van thuis.

Hartresonantie

We komen samen in hartresonantie als bewakers van de nieuwe Aarde voor fase twee van de Ascentie, een fysieke fase. Nieuwe relaties bloeien op en openingen ontstaan voorbij het bekende. Voor zij die de frequentie van universele liefde kunnen belichamen zal 2012 gaan over het meester worden van het fysieke domein, de fysieke materie, inclusief onze biologie. We leren creëren met de krachten van het universum door de poort van ons magnetische hogere hart.

Biologische Ascentie is geen enkelvoudige gebeurtenis, je kunt het zien als een langdurige serie reinigende golven energie uit de Bron die genetische activaties veroorzaken zodat je de kracht van liefde kunt belichamen, een frequentie waar mensen aan het front zich al jarenlang op afstemmen. We leren onze fysieke energie te gebruiken en te sturen. Merk op dat elke cel van onze biologie en het DNA in die cellen rigoureus verandert om zich aan te passen aan onze nieuwe frequentie. Tijd en ruimte zijn nodig voor de transfiguratie in de fysieke wereld. Simpele natuurkunde.

Boemeltrein

De natuurkunde van het 3D fysieke rijk regeert de wereld van vorm en is het meest dicht, het minst kneedbaar en daarom verandert de materie het meest langzaam. We nemen tijdens dit proces echter ons lichaam met ons mee naar 5D. De fysieke dood is een kortere route, maar dat is niet waar we voor getekend hebben. We zitten in de boemeltrein naar de hemel en onderweg zijn er veel haltes.

Dit evolutionaire proces dat we Ascentie noemen is een biologisch proces. Het is niet enkel en alleen een spirituele zoektocht. Wanneer we ons niet lekker voelen betekent het niet dat onze Ascentie mislukt is, het betekent dat we muteren, ons emotionele afval verwerken en verfijnder worden. Het is een proces. Het leidt ergens naartoe. We worden niet op een dag wakker aan de andere kant van een sterrenpoort. De sterrenpoorten gaan stuk voor stuk open en hebben de potentie om de volgende, diepere stap richting liefde te maken.

528 Hz

De meest invloedrijke verandering is dat onze individuele cellen, waar ons gehele menselijke lichaam uit bestaat, massaal beginnen te resoneren naar 528 Hz, één van de zes basisfrequenties van creatie, de frequentie van universele liefde en wonderen.

Deze frequentie kan in het lichaam worden ervaren als een soort gelukzaligheid, golven van extase die door de cellen gaan en daarbij endorfinen vrijlaten die je echt het gevoel geven dat je leeft terwijl alles om je heen, inclusief de lucht die je inademt, geladen is met liefde. Deze liefdesenergie is een subtiele maar essentiële energie die overal doorheen gaat tot het punt waarop de wereld beter voelt en er kleuriger uitziet.

Waarheid

De hoeveelheid tijd die het in beslag neemt om de vibratie van 528 Hz vast te houden verschilt per persoon en hangt af van je levensplan, de timing van je incarnatie, genetische en karmische opschoning, celbeschadigingen en planetaire missies. Met andere woorden is het proces voor iedereen perfect.

De frequentie van 528 Hz die zich in ons fysieke lichaam integreert bevindt zich ook in ons huis, op ons werk en in de verbinding met anderen. Deze energie kan worden gevoeld door anderen en geeft je het gevoel thuis te zijn.

We kunnen ons licht niet meer dimmen, we kunnen onze innerlijke kennis niet meer achterhouden. De waarheid komt genadeloos naar buiten.

{qtube vid:=H3FXUUjpEFQ}

Bron: Thinkwithyourheart.net

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x