Homepagina » UFO Database Archief » Meerle (B) 10 maart – Formatie goudkleurige lichtbollen schieten met hoge snelheid weg

Meerle (B) 10 maart – Formatie goudkleurige lichtbollen schieten met hoge snelheid weg

Naam: P.H.
Woonplaats: Meerle, België (300m over de Nederlandse grens)

Vannacht, 10-3-2012, omstreeks 03:15 uur stond ik met een vriend buiten op mijn dakterras een sigaret te roken. We stonden te praten tot ik ineens een lichtgevende goudachtige bol/puntje in de lucht zag. Ik zei dit tegen mijn vriend die deze ook zag. Ik denk ongeveer 10 seconden vloog deze in het westen vanuit het zuiden richting het noorden. We zeiden nog: is het een vliegtuig of een wensballon? Totdat de bol opeens tot stilstand kwam in de lucht, ongeveer 2 seconden, daarna vloog deze geleidelijk in een boogvorm naar boven richting het noorden, waarna die letterlijk pijlsnel recht naar boven schoot en uit het zicht verdween.

Uiteraard waren wij beide verbijsterd en konden niks bedenken wat op deze manier kan vliegen… Onze vriendinnen zaten binnen en we twijfelden of we het moesten zeggen omdat ze ons misschien voor gek zouden verklaren. Uiteindelijk hebben we het toch verteld waarna we allen naar buiten hebben zitten kijken. Ongeveer 20 min later, omstreeks 03:35 uur, zag ik in het westen vanuit het zuiden drie dezelfde lichten (dezelfde kleur als de eerdere lichtbol) als een soort kaarsformatie onder elkaar rustig vliegen. Ik schreeuwde naar mijn vrienden: kijk!

De lichten vlogen van het moment dat ik ze zag, 2-3 seconden, in deze formatie waarna ze tegelijk absurd hard wegschoten, de bovenste ging naar het noorden, de middelste schoot weg recht naar boven (naar de hemel) en de onderste schoot weg naar het zuiden. Gelukkig zag mijn vriendin de lichtbol die naar het noorden schoot wegzoefen.

We hebben het er hier nog lang over gehad uiteraard en geen van allen kunnen we bedenken wat het is geweest. Voor zover wij weten is er geen verklaarbare verklaring voor, alleen dat het iets is wat wij niet kennen.

Vandaar dat ik dit dus ook meldt bij jullie. Zijn er meer meldingen gedaan gisteren in Noord-Brabant of Vlaanderen?

In de bijlage heb ik een kaartje met onze locatie (A) en de zwarte lijn geeft aan in welke richting we precies keken.

kaart ufo meerleVond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...

NOS

NOS misleidt over Zweedse coronastrategie: ‘Dit bericht is niet juist’

Zweden ging tijdens de coronacrisis als één ...