Channelings

Meesterschepper, wanneer neem jij je verantwoordelijkheid? – Channeling 27-10-2022

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Jij bent de MeesterschepperWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag waarin je alles kunt bereiken wat je wenst. Jij bent de Meesterschepper in je leven, of je het nu gelooft of niet.

Nu hebben we het hier al vele malen over gehad, en we willen dat je weet dat we het hier nog vele malen over zullen blijven hebben, omdat zovelen van jullie nog steeds in het duister tasten over hoe jullie wereld functioneert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Huidige werkelijkheid vanuit eerdere creatie

Jij bent de schepper van je werkelijkheid, door je gedachten, door je emoties. De werkelijkheid die je om je heen ziet, is een weerspiegeling.

Het is een weerspiegeling van je gedachten uit het verleden, van je overtuigingen uit het verleden, van de dingen die je in het verleden hebt gedaan en gemanifesteerd.

En dat verleden kan gisteren zijn, vijf jaar geleden, of het kan zelfs vanuit een vorig leven zijn. Hoe dan ook, wat je nu, vandaag, in je werkelijkheid ziet, is iets wat je vóór dit moment hebt gecreëerd.

Wat betekent dit? Dat je op dit moment je toekomst creëert! Door de gedachten en overtuigingen, plus emoties en gevoelens die je op dit moment hebt.

Hoe zit het met het ‘slechte’ buiten?

We zien mensen vaak vragen stellen over de ‘slechte’ dingen die ze om zich heen zien. Je moet je ervan bewust worden dat jij degene bent die het creëert en ervoor zorgt dat het steeds weer terugkomt. Want je houdt het in je energie door erover te spreken, door erover te denken, door er emoties over te voelen!

onrechtvaardigheidElke keer dat je vraagt “Ja, maar waarom gebeurt dit met die mensen?” of “Wat kunnen we doen om dit probleem op te lossen?” of “Waarom raken mensen gekwetst, of kunnen ze hun eten niet meer betalen…?” of iets anders dat gericht is op wat jij als slecht ervaart, houdt precies die situatie in stand!

We weten dat velen van jullie zich daardoor beledigd voelen. Je voelt je niet verantwoordelijk voor het slechte in de wereld, voor de dingen die misgaan in het leven van andere mensen.

Je denkt dat jij niet verantwoordelijk bent voor crises, voor oorlogen, voor armoede, voor honger. In plaats daarvan geef je liever ‘de elite’ de schuld, de machthebbers, regeringen, enzovoort.

Kijk naar binnen!

Maar in werkelijkheid, zoals we ook vaak hebben gezegd, is er geen buiten! Je leeft in een virtuele werkelijkheid, waarin alles een weerspiegeling is van wat er binnenin jou leeft.

Als je in angst leeft, als je woede voelt tegenover regeringen, als je in wantrouwen leeft, als je anderen ‘buiten’ je de schuld geeft van van alles en nog wat, denk dan nog eens na! Want zij zijn JOU! Zij zijn een weerspiegeling van jou. Jij bent de Meesterschepper van ALLES.

En zolang je de schuld blijft geven en je verantwoordelijkheid blijft wegschuiven, geef je je macht weg, en creëer je meer van dat wat je niet wilt.

Zoals we al zeiden, we zullen dit steeds blijven herhalen, totdat je het begint te snappen.

Neem verantwoordelijkheid en verander de wereld

Jij bent een Meesterschepper, dat is wie je werkelijk bent. Je bent Source, je bent God, je bent het krachtveld van Bewustzijn dat alles creëert wat je kunt zien en zelfs de dingen die je niet kunt zien.

Zul jij je verantwoordelijkheid nemen?Begin daar verantwoordelijkheid voor te nemen. In plaats van je te richten op de dingen die je niet leuk vindt, de dingen die je waarneemt als slecht en afschuwelijk, oneerlijk, onrechtvaardig of walgelijk, of op dingen die je angstig en bang maken, verander je perceptie, verander hoe je je voelt.

Begin andere verhalen te vertellen en begin in te zien dat jij degene bent die de sleutel in handen heeft. Jij bent degene die de macht heeft, om je hele wereld te veranderen.

En als je dat doet, als je die verantwoordelijkheid begint te nemen en je focus verlegt naar de dingen die je wel wilt, de dingen die je graag voor de wereld zou zien gebeuren, dan begin je armoede, onrecht, verdriet en ongezondheid op te lossen.

Dat is zodra je vanuit je nieuwe gedachten in het nu-moment een nieuwe toekomst begint op te bouwen!

Het is veel gemakkelijker dan je denkt

Denk er over na, en begin het te begrijpen. Het is geen ‘rocketscience’, het is kwantumfysica in het echte leven. Jij bent de Meesterschepper, jij bent in staat precies dat te doen: de wereld veranderen.

Als je maar zou beginnen je ogen te openen, en ophouden anderen de schuld te geven van de dingen die je als ‘verkeerd’ ervaart.

We houden van je lief mens, zo ontzettend veel. En we zullen je blijven herinneren aan je kracht, aan het feit dat jij de Meesterschepper bent van je leven en je wereld, totdat je het eindelijk begint te snappen!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

Idd, we zijn allen deeltjes van het goddelijke of het Universum, als iedere mens zijn deel in verantwoordelijkheid opneemt gaan we naar de betere wereld terug

alexander
alexander
1 jaar geleden

Volledig met jullie eens als iedereen zo zou denken te beginnen met geen taksen en belastingen te betalen

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Maar ik begrijp nog steeds niet met welke reden wij (ik) het bewustzijn, gekozen heeft om op de planeet aarde chaos te creëren, elkaar af te slachten, macht uit te oefenen, ziekte en ellende te ondergaan, de planeet te verzieken en vervuilen enz, kennelijk met het doel: Terugkeer naar de eenheid.
Maar we zijn toch al die eenheid? wat is daar dan nog aan toe te voegen en een zinloze weg te volgen naar iets wat we al zijn?

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Er is maar 1 Meesterschepper.
Ook wat er nu allemaal gebeurt is Gods wil.
Anders grijpt Hij zeker in.

Back to top button