Paranormaal

Meisje met pikzwarte ogen gespot in Engeland

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Engelse Cannock Chase werd in de jaren tachtig opgeschrikt door een meisje met pikzwarte ogen. De afgelopen 30 jaar bleef het stil rond het meisje, tot dit jaar. Op 13 september jongstleden wandelde een echtpaar in een bos in Cannock Chase. In het bos hoorden de twee het gegiechel van een klein meisje.

Uit het niets verscheen een klein kind. Het stel stopte gelijk met wandelen, nadat bleek dat de ogen van het meisje geen kleur hadden. Volgens de man was ook de lichaamshouding niet menselijk. Het hoofd was gekanteld naar één kant, waardoor het leek alsof ze was opgehangen. Ze staarde het echtpaar ongeveer vijf minuten aan, waarna ze tussen de bomen verdween.

Enkele maanden geleden werd in dezelfde plaats ook al een meisje met pikzwarte ogen gezien. Toen een vrouw met haar dochter in het bos liep hoorde ze gegil. Het meisje, dat niet ouder leek dan 10 jaar, dook uit het niets op. Ze bedekte haar ogen met haar handen. Toen ze haar handen omlaag deed, bleek dat haar ogen helemaal zwart waren. De vrouw deinsde achteruit. Het meisje verdween net zo snel als ze was gekomen.

Hoewel het er sterk op lijkt dat dit verhaal een hoax van de website 4-chan is, zijn er wereldwijd meerdere meldingen gedaan van een kind met zwarte ogen. Sommige mensen denken dat het buitenaardsen, vampieren of geesten zijn.


[AD, Mirror, Birmingham Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
martin Albers
martin Albers
7 jaren geleden

Dit stuk klopt niet. Ten eerste was er geen man bij betrokken en er wordt volgens de Engelse bronnen tijdens deze ontmoeting Niet gesproken over haar dat zijwaarts hangt en over een ophanging….Ik weet niet wie de bron in de Engelse krant heeft opgezocht maar die kan er niks van. Ik heb namelijk Alles onderzocht!!!!!

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Tja, de LIEFDE, naast het hart, zit hem in de ogen.

Joris
Joris
7 jaren geleden

En als het waar is dan is het een holografische projectie die opgezet is om mensen bang te maken. Trap er niet in!

eNdEmiOn
eNdEmiOn
7 jaren geleden

En “morgen” blijkt dat het een “prank video” voor youtube te gaan 😛
http://www.youtube.com/watch?v=YX3dzM6QEE0 bv

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x