Gezondheid

Melk van de koe bevat ‘meest relevante kankerverwekker die er is’. Dit melkeiwit zet kanker ‘aan’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Melkcriticus Colin Campbell, emeritus hoogleraar voedingsbiochemie aan de Cornell University, toonde op basis van een 27 jaar lange studie onder tienduizenden Chinezen een verband aan tussen het eten van dierlijke eiwitten en het ontstaan van kanker.

Hij pleit sindsdien voor een volledig plantaardig dieet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vervolgonderzoek in zijn laboratorium wees caseïne, een dierlijk eiwit dat in melk voorkomt, aan als één van de grootste boosdoeners, onder meer doordat het de productie van het groeihormoon IGF-1 in het lichaam zou stimuleren.

Meest relevante kankerverwekker

In onderstaande video legt dr. Campbell uit dat het niet makkelijk was om zijn bevindingen te delen met zijn collega’s, aangezien hij zelf op een melkboerderij was opgegroeid.

“Vergis je niet, caseïne is de meest relevante kankerverwekker die er is,” zegt hij in de video.

Tijdens onderzoek bij dieren ontdekte Campbell dat caseïne kanker ‘aanzet’.

Erg verrassend

Bij dieren die een dieet kregen dat rijk was aan caseïne, schoot het aantal kankergevallen omhoog.

“We kwamen er gaandeweg achter dat we kanker aan en uit konden zetten,” zegt hij. “Aanzetten door de consumptie van caseïne te verhogen en uitzetten door plantaardige eiwitten te geven.”

“Het was erg verrassend om te zien dat we kanker aan en uit konden zetten door middel van voeding,” vervolgt hij.

Geen aandacht

Hij merkt op dat mensen die onderzoek doen naar kanker nauwelijks aandacht hebben voor voeding.

En als er al informatie over naar buiten komt, negeren ze die.

“Ze willen zien hoe chemotherapie werkt, ze willen kankercellen doden, ze willen bestralen, maar ze willen geen aandacht geven aan dieet,” zegt hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Only you
Only you
5 jaren geleden

Maagklachten zijn dit de beginnende symptomen?

Cornelis
Cornelis
5 jaren geleden

Oh,ooooh….de volgende naturopaat die straks t loodje legt…

Plato
Plato
5 jaren geleden

Dan zouden alle kalveren aan kanker hebben moeten lijden. Niet dus.

jac
jac
5 jaren geleden

Volgens mij , heeft hij een punt.
Dr Moerman had ook een puur plantaardig dieet.
50 jaar geleden werd ik door een arts uit het LUC
naar deze arts doorverwezen.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x