Channelings

Mens, ziel, Bewustzijn en vrije wil: wie heeft de controle over jouw leven? – Channeling 09-05-2023

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!

De volgende boodschap is deel twee van een tweeluik (klik hier voor deel één). De boodschap die doorkwam was zo lang en diepgaand, dat hij in twee delen moest worden geknipt. Het begon met een vraag over lichamelijke kwalen en ziekte, nu gaat het verder, over de rol van vrije wil naar je ziel en je verbinding met Bewustzijn…

En als je je afvraagt: ‘maar jullie zeiden eerder dat ik voor deze ervaring heb gekozen. Betekent dat dan niet dat ik deze ziekte of kwaal moet hebben? Betekent dat niet dat ik daar helemaal doorheen moet, tot het eind, wat dat ook mag zijn?’ Ons antwoord is: nee, je hebt een vrije wil.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

je kwam met een planJe bent hier gekomen met een plan, maar je bent niet gebonden aan dat plan, je mag je plan veranderen. Zelfs je Ziel verandert vaak van plan, omdat zich nieuwe ervaringen en nieuwe keuzes voordoen.

Dus vanwege je vrije wil, vanwege je vermogen om nieuwe ervaringen te kiezen, nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden voor je leven te verkennen, je richting te veranderen, kun en mag je dat doen.

Mens en ziel in perfecte synergie

Je ziel is niet een of andere externe, harde dictator, die je dwingt en je dingen opdringt, nee, je ziel ben jij. Het is het meest liefdevolle, vriendelijke, zachte deel van jou.

En jij als mens staat voortdurend in communicatie met je ziel, ook al weet je dit niet, ook al voel of ervaar je die communicatie niet fysiek.

Jij als mens en je ziel zijn één wezen. Het is zoals je vingers, ze maken deel uit van je hand, ze staan niet los van je hand. Je hand en je vingers zijn één. Zie je?

Zo is ook je mens een integraal deel van je ziel, het is niet afgescheiden, het is niet iets of iemand anders. Jij bent het, op de krachtigste manier die je je ooit zou kunnen voorstellen.

Dus wanneer je menselijke deel besluit ‘deze ervaring bevalt me niet meer’ en je wilt een andere ervaring hebben, zoals een kind in een speeltuin, dat van de schommel naar de wip rent, van de zandbak naar het klimrek… je mag je verlangens veranderen.

Je mag nieuwe verlangens inbrengen, want telkens als je dat doet, gaat je ziel met je mee. Het kan zelfs je zielsdeel zijn die je naar een nieuwe ervaring leidt.

Het is een voortdurende samenwerking tussen je mens en je ziel.

Het grotere plaatje

Als je ziekte wilt ervaren, als je zielsdeel, is dat omdat elk mens uniek is en elke ervaring van een ziekte, kwaal of aandoening uniek is. Jouw migraine, is niet hetzelfde als die van iemand anders.

Jouw fibromyalgie is niet hetzelfde als die van iemand anders, daarom zijn er zoveel mensen die te maken hebben met wat dezelfde ziekten lijken te zijn, maar iedereen ervaart het op zijn eigen unieke manier.

expansie van BewustzijnEn dat is Bewustzijn dat elke mogelijke optie, elke mogelijke uitkomst onderzoekt en zich van daaruit uitbreidt.

Want Bewustzijn is de som van al jullie zielen, en al jullie mensen. Begrijp je dat? Alles wat je in je fysieke leven doet, is het verkennen van alle opties als deel van Bewustzijn.

Het is de uitdrukking van Bewustzijn in een fysieke wereld die niet echt is, maar alleen echt aanvoelt vanuit jouw menselijk perspectief. En elke ervaring die je hebt is een toevoeging, een uitbreiding, van Bewustzijn. Dat is de hele reden dat je hier bent.

Dat is de reden waarom je in de eerste plaats hebt gekozen om hier te zijn, om bij te dragen, om te ervaren, om Bewustzijn uit te breiden.

Bewustzijn en jij: de wereld ligt aan je voeten

Dus als je ook maar iets wilt veranderen in je menselijke ervaring, dan kan en mag dat, en samen met je ziel als onderdeel van Bewustzijn, ben je altijd in staat om van richting te veranderen.

Het enige wat je daarvoor nodig hebt is je trillingsfrequentie, je gedachten, je gevoelens en de overtuigingen die je hebt. Ontdoe je van al die beperkende overtuigingen die je hebt. Ontdoe je van al die ideeën waarvan je denkt dat ze in steen gebeiteld zijn.

Niets is vaststaand, want alles is als klei, het krijgt zijn vorm doordat je het kneedt met je vibratie, je gedachten en je overtuigingen. Je bent in staat je werkelijkheid te veranderen, door de betekenis die je geeft aan alles en iedereen in jouw zogenaamde werkelijkheid.

Jij bent een VIP in het Universum!

We hopen dat dit je meer inzicht geeft in hoe jouw wereld functioneert, en jouw plaats daarin. Je bent een belangrijk wezen, je bent veel belangrijker dan je ooit hebt gedacht!

Very Important PersonZie jezelf als een ‘Very Important Person’ in de uitgestrektheid van het Universum, met uitgelezen privileges, die een magische wereld ervaart die je kunt creëren, vormen en her-vormen.

Want je bent niet alleen je mens, je bent ook je ziel, en je bent Bewustzijn, God, Source en Al dat Is!

Je bent krachtig, krachtiger dan je ooit hebt geweten, en je bent magisch, dus het is tijd om meer met je magie te gaan spelen. Je kunt dit!

We houden zoveel van je, lief mens, je hebt geen idee hoe geliefd je bent.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
9 maanden geleden

Geweldig uitgelegd, veel dank🙏👪❤💞💓💗💖👍👌✌✋

Van X
Van X
9 maanden geleden

Ik verbaas me erover dat dit artikel vlak na publicatie al een score van 4.4 van de vijf sterren heeft behaald.

Mac-Tel
Mac-Tel
9 maanden geleden

Hebben jullie wel eens gehoord van”Zo boven zo beneden”
We worden in de steek gelaten door onze leiders ( begeleiders) op het aardse toneel en dus ook door onze begeleiders op het spiritueel vlak.
IS HET DAN VERWONDERLIJK DAT ZOVEEL MENSEN HET OPGEVEN.
BRENG MIJ 1 MENS DIE INSTANT KAN MANIFESTEREN EN …

Ulie
Ulie
9 maanden geleden

Ja dit is een bekend gezegde,maar die vrije wil,maar we kunnen iedere seconde veranderen,als de mens misschien zich meer zou richten op het universum in goede zin dat er dan .meer positieven krachten komen.Iedereen veel LIEFDE gewenst en dit door geven.!

Back to top button